Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μυστήριο με πλοία φαντάσματα και σκελετούς που εντοπίστηκαν στην Ιαπωνία(Βίντεο)

Ένα παράξενο και συνάμα ανησυχητικό μυστήριο καλούνται να διαλευκάνουν οι ερευνητές της Ιαπωνίας.
Όπως μεταδίδει το CNN, η ακτοφυλακή της Ιαπωνίας δήλωσε ότι το τελευταίο δίμηνο βρήκε 20 νεκρούς ανθρώπους στα παράλιά της, των οποίων τα σώματα βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης καθώς επίσης και 8 ξύλινες λέμβους που είχαν χάσει από τα ραντάρ τους.



Οι ερευνητές προσπαθούν να λύσουν το γρίφο με τα «φαντάσματα»- βάρκες και να δώσουν μια απάντηση στο τι συνέβη στους επιβαίνοντες. Ήδη έχουν δημιουργηθεί πολλές συνομωσιολογικές θεωρίες.
Μέχρι στιγμής το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους είναι πως τα πλοία ήταν από την Βόρεια Κορέα, αφού σε ένα από αυτά βρέθηκε η εθνική σημαία που μοιάζει με της χώρας και σε ένα από τα θαραύσματα υπάρχει χαραγμένο το «Λαϊκός Στρατός της Κορέας».
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα σκάφη είναι από τη Βόρεια Κορέα» δήλωσε στο CNN ο John Nilsson-Wright, επικεφαλής του ασιατικού προγράμματος του ινστιτούτου Chatham House.
trhk
Μία πιθανή εξήγηση για το πώς αυτοί οι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους είναι πως οι βάρκες επειδή ήταν ξύλινες δεν μπορόσουν να ταξιδέψουν γρήγορα και οι μηχανές δεν ήταν τόσο ισχυρές με αποτέλεσμα να παρασυρθούν από τα θαλάσσια ρέματα.
Επίσης, οι ερευνητές θωρούν πως οι άνθρωποι που βρέθηκαν μέσα στις βάρκες είτε προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τη χώρα εξαιτίας τους αυστηρού καθεστώτος που υπάρχει, είτε επρόκειτο για αλιευτικά σκάφη, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Βόρειας Κορέας να επεκτείνει την αλιευτική της βιομηχανία.
2EDC5FB100000578-3336715-image-a-4_1448646118816

ΠΗΓΗ newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου