Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016

Royal Bank of Scotland: "Η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έχει αρχίσει" - "ΠΩΛΗΣΗ" ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ (Φωτό-Βίντεο)


Η Royal Bank of Scotland προειδοποιεί τους επενδυτές να πουλήσουν το σύνολο σχεδόν των επενδύσεών τους σε μετοχές και χρεόγραφα, καθώς θεωρεί πτοι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μια νέας παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Είναι η αρχή του μεγάλου ξεπουλήματος και μιας νέας παγκόσμιας κατάθλιψης; Είναι γεγονός ότι η Κινα, η ατμομηχανή της παγκόσμιας οικονομίας έχει κτυπηθεί καίρια σε οτι αφορά τις κεφαλαιαγορές της και έχει αρχίσει να πουλά ομόλογα στις ΗΠΑ για να "ρεφάρει" μέρος των απωλειών των εσωτερικών αξιών της.


Το αμερικανικό χρηματιστήριο δείχνει ενδείξεις υπερθέρμανσης και πλέον οι "αρκούδες" φαίνεται ότι παίρνουν το "πάνω χέρι", από τους "ταύρους", όπως συνέβη το 2008.

Στην Ευρώπη που υποφέρει κάτω από την γερμανική οικονομική "μπότα" και τα κράτη όπως η Φινλανδία και η Ολλανδία΄ακολουθούν τον "καταρεμένο" νότο που δεν λέει να ανακάμψει χρόνια ολοκληρα μετά την επιβολή των μισητών μνημονίων.

Κράτη, όπως η Σαουδική Αραβία, τα Εμιράτα κλπ, γράδουν" τεράστια ελλείμματα και αρχίζουν να δανείζονται...

Γενικώς τα πράγματα απέχουν πολύ από το να είναι όχι "ρόδινα", αλλά ούτε καν ελπιδοφόρα...
ΠΗΓΗ pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου