Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Αλεξιάδης: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα!

Με μια κυνική ομολογία που σοκάρει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης επιβεβαίωσε μέχρι... κεραίας τις πληροφορίες για νέα φορολογική καταιγίδα που έρχεται στα εισοδήματα των Ελλήνων. Όπως είπε στη Βουλή, «τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα...».
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, ο Τρύφων Αλεξιάδης υποστήριξε πως: «Βεβαίως θα υπάρχει φορολογική επιβάρυνση στα εισοδήματα του 2016, αλλά θα είναι δίκαιη και αναλογική και θα είναι από ένα ύψος και πάνω».

AdTech Ad
Διαβεβαίωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για το 2015 και, όπως είπε, ούτε υπάρχει, ούτε θα υπάρξει, αναδρομικά, κανένα νέο μέτρο.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για υπερβολές και υποκρισία των ΜΜΕ σε ό, τι αφορά στις επιβαρύνσεις και περικοπές σε μισθούς 1.500 και 2.000 ευρώ, ενώ λίγο αργότερα, απαντώντας σε άλλη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμένου, συντάχθηκε με την άποψη ότι το φορολογικό σύστημα έχει πολλές αδικίες.
«Είναι σαφέστατο ότι το υπάρχον φορολογικό σύστημα δεν είναι αυτό που μπορεί να βοηθήσει την κοινωνία και την οικονομία να αναπτυχθεί. Υπάρχει πίεση, λόγω των συμφωνιών που έχουν γίνει, προσπαθούμε να κάνουμε πιο λογικές τις διατάξεις, που είναι σε πολλές περιπτώσεις παράλογες και άδικες» είπε χαρακτηριστικά.
Και κατέληξε με την φράση… «τέλειωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα».

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου