Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Την ώρα του ευρωπαϊκού συμβουλίου Απίστευτη δήλωση Ερντογάν: Ελπίζω ο Νταβούτογλου να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με τα χρήματα!

Χωρίς να διευκρινίζει πόσα χρήματα διεκδικεί, ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε την ΕΕ ότι δεν τους έχει δώσει ακόμα τα τρία δισ. ευρώ, σημειώνοντας: «Έχουν περάσει τέσσερις μήνες. Ακόμα δεν έχουν διατεθεί»
Tην ώρα του κρίσιμου ευρωπαϊκού συμβουλίου για την προσφυγική κρίση, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ασκεί κριτική στους ευρωπαίους εταίρους.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε πως το σχέδιο δράσης της ΕΕ για το προσφυγικό που είχε αποφασιστεί τον περασμένο Νοέμβριο με κεντρικό άξονα τη διάθεση τριών δισ. ευρώ δεν έχει ακόμα τεθεί σε εφαρμογή.


«Έχουν περάσει τέσσερις μήνες. Ακόμα δεν έχουν διατεθεί», φέρεται να δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Άγκυρα, αναφερόμενος στην καθυστέρηση αποστολής του ποσού για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού.

Ο Ερντογάν, μάλιστα, σχολιάζοντας πως ο πρωθυπουργός της χώρας, Αχμέτ Νταβούτογλου, βρίσκεται στις Βρυξέλλες, δήλωσε: «Ο πρωθυπουργός βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες. Ελπίζω να επιστρέψει με τα χρήματα».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου