Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Τεράστιος Πετρούνιας: Ξανά πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους - Lord of the Rings ο Έλληνας πρωταθλητής(Βίντεο)

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια γυμναστής κατακτά τον τίτλο δύο συνεχόμενες φορές -

Δείτε βίντεο με το πρόγραμμα που του έδωσε την πρώτη θέση στο πανευρωπαϊκό της Βέρνης
Πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας!

Ο 25χρονος γυμναστής υπερασπίστηκε τον τίτλο του στη διοργάνωση της Βέρνης και έδειξε έτοιμος για χρυσό στο Ρίο.





Μια ακόμη σπουδαία διάκριση για τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο 25χρονος γυμναστής στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους για δεύτερη συνεχή φορά, καθώς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στη διοργάνωση της Βέρνης.

Συγκέντρωσε 15.866 βαθμούς και άφησε πίσω του τον.. ανταγωνισμό δείχνοντας έτοιμος για χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα είναι ο πρώτος που κατακτά συνεχόμενο τίτλο στους κρίκους μετά από 20 ολόκληρα χρόνια! Ούτε ο Δημοσθένης Ταμπάκος δεν το είχε πετύχει, που ήταν χρυσός το 2000 και το 2004, αλλά αργυρός το 2002.

Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη είχε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,80 και η εξαιρετική του εκτέλεση τού έδωσε τον πρώτο λόγο απέναντι στους ανταγωνιστές του που ρίσκαραν περισσότερο. Πλέον ο Πετρούνιας μετρά σε έξι τελικούς δύο χρυσά, το 2015 στο Μονπελιέ και φέτος στη Βέρνη, ένα χάλκινο στην πρώτη του συμμετοχή το 2011 στο Βερολίνο, αλλά και τρεις πέμπτες θέσεις, το 2012 στο Μονπελιέ, το 2013 στη Μόσχα και το 2014 στην Σόφια.

Παυλόπουλος: Άλλος ένας εμβληματικός κρίκος

Τον Έλληνα πρωταθλητή συνεχάρη με τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή μεγάλη ευρωπαϊκή επίδοσή σας είναι ένας ακόμη εμβληματικός κρίκος στην ήδη εντυπωσιακή αλυσίδα των κορυφαίων επιτυχιών σας. Επιπλέον, την αθλητική προσωπικότητα σας ολοκληρώνει ιδανικά ο υποδειγματικός χαρακτήρας σας. Για αυτό και ο ολυμπιακός σας δρόμος είναι ορθάνοιχτος. Και πάλι συγχαρητήρια και καλή δύναμη για τη συνέχεια».



Νέα Δημοκρατία: Χρυσή σελίδα στον ελληνικό αθλητισμό
Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βέρνη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αθλητής της γυμναστικής Λευτέρης Πετρούνιας, πρόσθεσε μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού κατακτώντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά την κορυφή της Ευρώπης.

Με τη νέα του διάκριση, συνεχίζει να κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία και αποδεικνύει ότι ο δρόμος για την επιτυχία περνά μέσα από τη σκληρή και συστηματική δουλειά.

Θερμά συγχαρητήρια στον Έλληνα αθλητή και καλή επιτυχία στον επόμενο μεγάλο στόχο του που είναι η κατάκτηση της κορυφής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο».

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου