Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Εντυπωσιακά κλικ από την αυγή και το δειλινό στην εξωτική Μιανμάρ Οι αποχρώσεις του ουρανού στην αρχή και το τέλος της ημέρας - Δείτε τις φωτογραφίες

Τη στιγμή που ένα αερόστατο δημιουργεί εικόνα… έκλειψης ηλίου αποτύπωσε στο φακό του ο 22χρονος φοιτητής και φωτογράφος Gonzalo Navarro Bendito ενώ επισκεπτόταν τη Μιανμάρ.
Με φόντο άλλοτε το χάραμα κι άλλοτε το ηλιοβασίλεμα, ο νεαρός Ισπανός κατέγραψε ξέγνοιαστες στιγμές στην καθημερινότητα των πολιτών με τον πορτοκαλί ουρανό να δημιουργεί εντυπωσιακές αντιθέσεις.
«Όταν ο ήλιος ανατέλλει ή δύει η Μιανμάρ αποκτά ένα μαγικό κόκκινο χρώμα», περιγράφει ο ίδιος. «Το εκπληκτικό περιβάλλον και οι ενδιαφέροντες άνθρωποι που τηρούν τις παραδόσεις τους προσφέρουν μια σπουδαία ευκαιρία για παιχνίδι με τις φιγούρες και το χρυσό φως».

«Σε κάποιες φωτογραφίες βλέπεις τους ανθρώπους να διασχίζουν τη διάσημη γέφυρα U-Bein στην πόλη Mandalay ενώ στην παραλία παίζουν ο φίλος μου Marcus, με τον οποίο συνταξίδευα, κι άλλος ένας φίλος μας από την Πολωνία».
Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Bendito σπουδάζει στη χώρα στο πλαίσιο των σπουδών του στην Ισπανία. «Μου αρέσει πολύ να ταξιδεύω, έχω επισκεφθεί περισσότερες από 50 χώρες», είπε.
Myanmar5 Myanmar4 Myanmar3 Myanmar6 Myanmar7 Myanmar8 Myanmar9
Myanmar1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου