Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Μήνυμα με νόημα από την Κατερίνα Στεφανίδη: "Δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια"

Για τον θρίαμβό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ μίλησε η Κατερίνα Στεφανίδη, πως έζησε τα τελευταία λεπτά του αγωνίσματος κατά τη διάρκεια του άλματος της Αμερικανίδας, έχοντας γυρισμένη την πλάτη της για να μην κοιτά και πως συνειδητοποίησε ότι τελικά
Η Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε και στον σύζυγό και προπονητή της Μιτς Κρίερ.
Πως εκείνος την βοήθησε "να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου", κόντρα στις διαφωνίες που υπήρχαν από το περιβάλλον της, να την αναλάβει ως προπονητής.

Αναφορικά με τα σχόλια της Ρωσίδας Γελένα Ισινμπάγιεβα η χρυσή Ολυμπιονίκης τα απέδωσε στη δύσκολη περίοδο για εκείνη αφού η Ρωσία δεν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο στίβο.
Σημείωσε ότι δεν αγχώνεται που θα είναι  η σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων τα ξημερώματα της Δευτέρας και πως το περιμένει πως και πως.
Η χρυσή Ολυμπιονίκης έδωσε και την δική της απάντηση στα όσα έγραψε η Αυγή, πριν από μερικές ημέρες, για τον Πύρρο Δήμα.
«Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.
Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα μεταξύ άλλων είχε γράψει: «Άλλωστε τι είδους άθλημα είναι αυτό που ένας πρωταθλητής αγωνίζεται μία ή δύο φορές σε τέσσερα χρόνια από Ολυμπιάδα σε Ολυμπιάδα, όπως ο Πύρρος Δήμας; Διότι έτσι δεν αγωνίζεσαι για την τιμή της πατρίδος και τη δόξα του αθλητισμού, αλλά για την τιμή της πατρίδος σου, από τα παχυλά πριμ και τα άλλα ευεργετήματα των αργομισθιών».

ΠΗΓΗ parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου