Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Κορδελιό: Ο στρατός ξεκίνησε να φτιάχνει ανάχωμα στο σημείο της βόμβας - Προσεκτικές προετοιμασίες για την Κυριακή(Βίντεο)

Ανάχωμα γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η βόμβα στο Κορδελιό δημιουργεί δύναμη του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς - Μέχρι στιγμής, το ανάχωμα έχει φτάσει σε ύψος ενάμισι μέτρου
Άνδρες του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βόμβα στο Κορδελιό προκειμένου να δημιουργήσουν ανάχωμα γύρω από το σκάμμα, στο οποίο βρίσκεται, σε βάθος πέντε μέτρων, η βόμβα, η οποία περιέχει 250 κιλά εκρηκτικών. Μέχρι στιγμής, το ανάχωμα έχει φτάσει σε ύψος ενάμισι μέτρου.


Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που θα πραγματοποιηθεί, το έργο της απενεργοποίησης και ασφαλούς μεταφοράς της βόμβας θα αναλάβει η ομάδα ναρκαλιείας 112, που έχει απενεργοποιήσει δεκάδες παρόμοιες βόμβες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, κατά μήκος του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ και σε άλλες περιοχές. Αρχικά, θα αφαιρεθεί ο πυροκροτητής και θα αδρανοποιηθεί η βόμβα, ώστε στη συνέχεια να μεταφερθεί με όχημα του στρατού στο πεδίο βολής του Ασκού Προφήτη.

     Προσεκτικές προετοιμασίες για την Κυριακή Κορδελιό: Ο στρατός ξεκίνησε να φτιάχνει ανάχωμα στο σημείο της βόμβας 10/02/201713:5410/02/201718:08 (upd) 37 Εκτύπωση 32 SHARES Share to Facebook FacebookShare to Twitter TwitterShare to Google+ Google+Share to LinkedIn LinkedIn ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ Βόμβα στο Κορδελιό: Άρχισε η θυροκόλληση των εντολών εκκένωσης Βόμβα στο Κορδελιό: Άρχισε η θυροκόλληση των εντολών εκκένωσης Πώς θα εξουδετερωθεί η βόμβα στο Κορδελιό: Πρώτα ο πυροκροτητής, λένε οι ειδικοί 27 Πώς θα εξουδετερωθεί η βόμβα στο Κορδελιό: Πρώτα ο πυροκροτητής, λένε οι ειδικοί Θεσσαλονίκη: Κλειστά την Κυριακή τα ΚΤΕΛ λόγω της βόμβας στο Κορδελιό 3 Θεσσαλονίκη: Κλειστά την Κυριακή τα ΚΤΕΛ λόγω της βόμβας στο Κορδελιό Ανάχωμα γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η βόμβα στο Κορδελιό δημιουργεί δύναμη του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς - Μέχρι στιγμής, το ανάχωμα έχει φτάσει σε ύψος ενάμισι μέτρου Άνδρες του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς βρίσκονται αυτή την ώρα στο σημείο όπου εντοπίστηκε η βόμβα στο Κορδελιό προκειμένου να δημιουργήσουν ανάχωμα γύρω από το σκάμμα, στο οποίο βρίσκεται, σε βάθος πέντε μέτρων, η βόμβα, η οποία περιέχει 250 κιλά εκρηκτικών. Μέχρι στιγμής, το ανάχωμα έχει φτάσει σε ύψος ενάμισι μέτρου. Σημειώνεται ότι την ερχόμενη Κυριακή, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που θα πραγματοποιηθεί, το έργο της απενεργοποίησης και ασφαλούς μεταφοράς της βόμβας θα αναλάβει η ομάδα ναρκαλιείας 112, που έχει απενεργοποιήσει δεκάδες παρόμοιες βόμβες στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, κατά μήκος του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ και σε άλλες περιοχές. Αρχικά, θα αφαιρεθεί ο πυροκροτητής και θα αδρανοποιηθεί η βόμβα, ώστε στη συνέχεια να μεταφερθεί με όχημα του στρατού στο πεδίο βολής του Ασκού Προφήτη.                 Πηγή: Thestival
Δείτε βίντεο: Κορδελιό: Ο στρατός ξεκίνησε να φτιάχνει ανάχωμα στο σημείο της βόμβας ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου