Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Νέο περιστατικό με τραυματισμό μαθητή από αεροβόλο Το συμβάν έγινε στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό με τραυματισμό ανηλίκου μαθητή και μάλιστα στο χώρο του σχολείου του ήρθε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1. τρεις μήνες μετά το αιματηρό επεισόδιο με τον θανάσιμο τραυματισμό του μικρού Μάριου στο Μενίδι, άλλη μία περίπτωση ήρθε να θέσει σε επιφυλακή την ΕΛ.ΑΣ.
Όπως μετέδωσε ο ANT1, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στο προαύλιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου όπου και είχε μαζευτεί μία μικρή ομάδα παιδιών για να παίξουν μπάσκετ, παρουσία μάλιστα των γονιών τους. Ξαφνικά κατά τις 20:30 ακούστηκε κάτι σαν πυροβολισμός και έντρομοι οι γονείς που έτρεξαν προς τα παιδιά αντίκρισαν έναν 10χρόνο με αίματα στο χέρι.

Σε πολύ λίγη ώρα κατέφθασε η αστυνομία ενώ στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής ο οποίος διαπίστωσε ότι στο αριστερό χέρι του παιδιού είχε σφηνωθεί μία βολίδα. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και θα χειρουργηθεί για να του αφαιρεθεί η βολίδα. Η κατάστασή του ωστόσο δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.
Ο ιατροδικαστής ανέφερε πως η βολή προήλθε από ψηλά, πιθανότατα από κάποιο μπαλκόνι. Η αστυνομία που απέκλεισε για πολλές ώρες την περιοχή δεν κατάφερε να εντοπίσει μέχρι στιγμής τον δράστη. Ο πατέρας του μικρού που μίλησε στο κανάλι ανέφερε πως «δεν είχε προλάβει να φύγει για αρκετή ώρα από το σπίτι για να παίξει όταν γύρισε τρέχοντας, κλαίγοντας με αίμα στο χέρι. Πήρα αμέσως την αστυνομία να καταγγείλω το περιστατικό. Ο ίδιος μου είπε πως άκουσε έναν ήχο σαν σφύριγμα πριν νιώσει το κάψιμο στο χέρι του».

ΠΗΓΗ newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου