Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Athens Flying Week 2017: Εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις που κόβουν την ανάσα! Εντυπωσιακό air-show στην Τανάγρα(Βίντεο - Φωτο)

Ξεχώρισαν τα θρυλικά Red Arrows της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας - Δείτε όσα συνέβησαν την πρώτη ημέρα του 
Εντυπωσιακοί ελιγμοί, εικονικές αερομαχίες, ακροβατικά που κόβουν την ανάσαΗ μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη της Ελλάδας, η Athens Flying Week Tanagra International Air Show 2017, ξεκίνησε χθες Σάββατο στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας.

Ξεχώρισαν τα θρυλικά Red Arrows της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας, το ακροβατικό σμήνος Silverstars από την Αίγυπτο που ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπως φυσικά και τα ελληνικά ακροβατικά σμήνη.




Πρόκειται για το ακροβατικό σμήνος των F-16 Zeus και το ακροβατικό σμήνος των Τ-6 Δαίδαλος.



Ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές των επιδείξεων ήταν ο μικτός σχηματισμός ενός Mirage 2000 και ενός F-16 σε χαμηλή διέλευση-ταχεία άνοδο και εικονική αερομαχία σε χαμηλό ύψος, σε απόσταση αναπνοής από τους θεατές, αλλά και πυροσβεστικά αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, σε επιδείξεις αεροπυρόσβεσης.



Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η εικονική προσβολή-χαμηλή διέλευση-ταχεία άνοδος ζεύγους αεροσκαφών PHANTOM ( F-4 E).



Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν και αυτή τη χρονιά στην 114 Π.Μ. για να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις από απόσταση αναπνοής. Εντυπωσιάστηκαν από τις μανούβρες και τους ελιγμούς των πιλότων. Παράλληλα, λειτουργούσε και στατική έκθεση των αεροσκαφών που έλαβαν μέρος, κατά την οποία πολλοί είχαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στα αεροπλάνα τα οποία είδαν να πετούν, να φωτογραφηθούν μέσα σε αυτά, να γνωρίσουν τους δεινούς πιλότους-ακροβάτες και να τους ζητήσουν αυτόγραφα.



H Athens Flying Week (AFW) είναι η μεγαλύτερη αεροπορική επίδειξη στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Το πρόγραμμα συνεχίζεται και σήμερα!




ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου