Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτη «ομολογία» Μοσκοβισί: Παραβίαση της δημοκρατίας το μνημόνιο της Ελλάδας!

Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ EUROGROUP ΤΩΡΑ... ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΑ!

Μια παραδοχή που κυριολεκτικά σοκάρει έκανε ο Επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν, Πιερ Μοσκοβισί ο οποίος ήταν παρών σε όλες τις συνεδριάσεις του Eurogroup, όπου αποφασίστηκαν σκληρά μέτρα για την Ελλάδα.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα μας και έχει τονίσει στις επίσημες δηλώσεις του την ανάγκη τήρησης των ειλημμένων αποφάσεων είπε ότι είναι «σκάνδαλο για τη δημοκρατία το πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής της Ελλάδας".

Όπως είπε, οι αποφάσεις για τις συντάξεις, την αγορά εργασίας αποφασίστηκαν κεκλεισμένων των θυρών.
Για την ακρίβεια ο κ. Μοσκοβισί δήλωσε από το διεθνές οικονομικό φόρουμ του Κόμο, στην απάντησή του στην εφημερίδα του Μιλάνου αναφέρει: «Είναι ένα σκάνδαλο σε ό,τι αφορά τις δημοκρατικές διαδικασίες, όχι διότι οι αποφάσεις ήταν σκανδαλώδεις, αλλά διότι το να αποφασίζεις με αυτό τον τρόπο την μοίρα ενός λαού, το να επιβάλεις λεπτομερειακά αποφάσεις για τις συντάξεις, την αγορά εργασίας… Μιλώ για τις βασικές λεπτομέρειες της ζωής μιας χώρας που αποφασίστηκαν σε έναν οργανισμό, κεκλεισμένων των θυρών, οι εργασίες του οποίου ετοιμάζονται από τεχνοκράτες, χωρίς τον ελάχιστο έλεγχο ενός κοινοβουλίου. Χωρίς τα μέσα ενημέρωσης να γνωρίζουν πραγματικά τι λέγεται, χωρίς σταθερά κριτήρια ή μια κοινή κατευθυντήρια γραμμή».
Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου