Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Ο τυφώνας Χάρβεϊ «ξέβρασε» απόκοσμο πλάσμα σε παραλία του Τέξας -Κανείς δεν ξέρει τι είναι - ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ VIRAL (Εικόνες)

Με αυτό το απόκοσμο θαλάσσιο πλάσμα ασχολούνται οι χρήστες του Διαδικτύου, το οποίο ξεβράστηκε σε παραλία του Τέξας μετά το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα Χάρβεϊ.

Συγκεκριμένα, η Πρίτι Ντεσάι βρήκε αυτό το κουφάρι ζώου στην παραλία, το φωτογράφισε και στη συνέχεια ζήτησε τη βοήθεια του Διαδικτύου για να μάθει τι ακριβώς είναι.

 Το σώμα του είναι κυλινδρικό και θυμίζει φώκια, όμως θυμίζει φώκια μόνο σε αυτό.


«Με την πρώτη ματιά μού έμοιαζε σαν κάτι από τα βάθη της θάλασσας» δήλωσε η κοπέλα που το έβγαλε φωτογραφία.
«Η αρχική μου σκέψη ήταν πως θα μπορούσε να επρόκειτο για σμέρνα. Όταν όμως πήγα πιο κοντά, συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είναι σμέρνα. Ειδικά κρίνοντας από το στόμα. Το πιέσαμε, λίγο μετά το αναποδογυρίσαμε. Δεν μπορούσα όμως να εκφράσω καμία άποψη», συμπλήρωσε.
Ωστόσο, την ίδια απορία σύντομα απέκτησαν χρήστες από όλο τον κόσμο, με τις φωτογραφίες της να γίνονται viral.

Το ερώτημά της απάντησε ένα βιολόγος, ο ειδικός Κένεθ Τιγκ, ο οποίος θεωρεί πως είναι ένα πλάσμα που είναι κάτι μεταξύ φιδιού και χελιού.
Ο επιστήμονας ανέφερε πως διάφορα είδη  χελιών με γαμψά δόντια κυκλοφορούν στον κόλπο του Μεξικού, όμως ουδέποτε έχει αιχμαλωτιστεί κάποιο, ώστε να μελετηθεί, καθώς τα περισσότερα χέλια ζουν σε βάθος 30 με 90 μέτρων και κρύβονται στα βράχια.

Ο Κένεθ ανέφερε πως το «τέρας» στη φωτογραφία φέρει χαρακτηριστικά από τριών ειδών χέλια, ανάμεσα στα οποία και ο Γόγγρος, αλλά δεν μπορεί με σιγουριά να πει τι ακριβώς είναι.

Φωτογραφίες: Twitter

ΠΗΓΗ iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου