Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Στρατηγικής σημασίας η μάχη ενάντια στο Πρωτόκολλο Εισδοχής - Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει λόγω δουλοπρέπειας

Στρατηγικής σημασίας η μάχη ενάντια στο Πρωτόκολλο Εισδοχής
Του Ν. Λυγερού

Ό,τι και να λέγεται μετά την ψήφιση του Προσυμφώνου των Πρεσπών, η ουσία είναι μια. Χωρίς την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Ακόμα και οι τροπολογίες του συντάγματος των Σκοπίων δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν και κατά συνέπεια η Ελλάδα δεν μπορεί να στείλει την τελική ρηματική διακοίνωση. Μπορεί όλοι να κάνουν σαν να είναι σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβούνται ακόμα και την τελευταία στιγμή μια καταψήφιση του Πρωτοκόλλου, πράγμα το οποίο θα είχε την ικανότητα να μπλοκάρει τα πάντα και συνεπώς να ακυρώσει επί της ουσίας και το Προσύμφωνο των Πρεσπών.
Αυτό πρέπει να το μάθουν και να το συνειδητοποιήσουν όλα τα κόμματα που αντιστέκονται στο Προσύμφωνο, διότι πρέπει να δωθεί μεγάλη μάχη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει και η πρόταση δυσπιστίας, διότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και μπορούμε ακόμα και οριακά να μπλοκάρουμε την όλη διαδικασία. Διότι οι ξεπουλημένοι βουλευτές δεν θα φτάσουν για να σώσουν το απαράδεκτο κυβερνών κόμμα. Αυτό πρέπει να πέσει, αρκεί να μην ψηφιστεί το Πρωτόκολλο Εισδοχής των Σκοπίων. Και στο Σχέδιο Ανάν υπήρχε το Πρωτόκολλο Εγκαθίδρυσης που θα έδινε ακόμα και ένα κομμάτι της κυπριακής ΑΟΖ στο Ηνωμένο Βασίλειο όμως, παρόλο που ήταν όλοι σίγουροι για τα πάντα, ο κυπριακός λαός αντιστάθηκε και πέρασε στην αντεπίθεση. Έτσι απέρριψε το Σχέδιο Ανάν και το Πρωτόκολλο παρέμεινε νεκρό παρόλο που ήταν όλα έτοιμα για να μας αρπάξουν την ΑΟΖ, που τώρα μας φέρνει όλο και περισσότερα θετικά αποτελέσματα χάρη στις γεωτρήσεις που πετύχαμε στη συνέχεια. Είναι λοιπόν η ώρα να γίνει κάτι το ανάλογο και για τη Μακεδονία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα έως τη νίκη. Κάθε μέτρο που θα πάρουμε, κάθε κίνηση που θα κάνουμε, κάθε πράξη που θα εφαρμόσουμε πρέπει να έχει αυτόν τον μοναδικό σκοπό, δηλαδή την καταψήφιση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με όλα τα μέτρα που διαθέτουμε. Πρέπει να ξεφορτωθούμε όλα τα βουλευτικά βαρίδια για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία, πρέπει να συσπειρωθούν όλοι οι βουλευτές που είναι εναντίον στο Προσύμφωνο των Πρεσπών, διότι τώρα έχουμε ένα εργαλείο για ν’ ακυρώσουμε την όλη διαδικασία. Ο Ελληνισμός και η Μακεδονία το αξίζουν.

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πέσει λόγω δουλοπρέπειας
Του Ν. Λυγερού

Μπορεί η δουλεία να πηγαίνει σύννεφο στην βουλή των Ελλήνων, διότι είναι πολλοί οι βουλευτές που έχουν συμπεριφορά δούλων μιας βάρβαρης κυβέρνησης. Μπορεί όσοι έχουν προσωρινά την εξουσία να έχουν ξεχάσει τι σημαίνει Ελληνισμός. Αλλά θα τους το υπενθυμίσουμε με τρόπο ντόμπρο και σταράτο: τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους. Τίποτα δεν θα αφήσουμε από το σιχαμερό τους πέρασμα. Ξεσηκωθήκαμε ενάντια σε κάθε βαρβαρότητα που προσπάθησε να καταστρέψει την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Δεν μας φόβισαν ούτε οι Πέρσες , ούτε οι Τούρκοι κι ούτε οι Ναζί. Κι εμείς είμαστε εδώ ακόμα και μετά. Αντισταθήκαμε σε κάθε εικονοκλάστη που προσπάθησε να μας εκφυλίσει με δόλιο τρόπο. Και τώρα θα πετάξουμε έξω από τη Βουλή κάθε Μακεδονοκλάστη, γιατί πολύ κάθισαν σε αυτές τις έδρες που δεν τους αξίζουν. Μπορεί οι ψηφοφόροι τους να έκαναν λάθος και να τους έφεραν εκεί από σπόντα, αλλά τώρα είναι ο ίδιος ο ελληνικός λαός που θα τους διώξει οριστικά για να μην κάνουν άλλο κακό στην Μακεδονία και τον Ελληνισμό. Τώρα έχει αρχίσει το τέλος αυτής της εξουσίας. Δεν μπορούμε πια να ανεχθούμε άλλο την παρουσία αυτής της σαβούρας με τα βρομερά της παιχνίδια, για να διατηρήσει την εξουσία ενώ δεν έχει πια ούτε τη θεσμική πλειοψηφία. Θα κάψουμε κάθε μέτρο που έχει πάρει αυτή η κυβέρνηση ενάντια στον Ελληνισμό. Και δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε κανένα συμβιβασμό με τους δουλοπρεπείς. Έτσι θα είναι η τελευταία φορά που θα δουν τη βουλή των Ελλήνων από μέσα. Διότι μόνοι τους έβαλαν την πολιτική τους ταφόπλακα πάνω τους, τουλάχιστον για την Ελλάδα, διότι βέβαια δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πάνε στα Σκόπια ή σε όποια άλλη χώρα προτιμούν. Απλώς πρέπει να ξέρουν ότι εδώ δεν θα έχουν μέλλον διότι κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει το έγκλημα ειρήνης που διέπραξαν κατά της Μακεδονίας. Έχουν ακόμα μια ευκαιρία να σωθούν με το θέμα του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Από τη στιγμή που δεν θα εναντιωθούν σε αυτό, τότε να ξέρουν ότι έχουν τελειώσει από την πλευρά μας και ότι θα καταπολεμήσουμε τον καθένα τους έως την καταδίκη του, από τον ίδιο τον Ελληνισμό. Διότι φτάνει πια αυτή η δουλοπρέπεια, ο Ελληνισμός θέλει μόνο ελευθερία και δημοκρατία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου