Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο σούπερ σταρ του NBA ορίστηκε σε εφορευτική επιτροπή για τις εθνικές εκλογές - Ο Greek Freak πρέπει να προσκομίσει… βεβαίωση εργοδότη εάν λείψει την 7η Ιουλίου

Ένα έγγραφο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με το οποίο καλείται ως αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Όπως μετέδωσε το site 3pointmagazine.gr, ο σούπερ σταρ του NBA καλείται να αναλάβει καθήκοντα αναπληρωματικού μέλους στην επιτροπή του 199ου τμήματος στου Ζωγράφου.
Όπως προκύπτει από έγγραφο που δημοσιεύει το site το Πρωτοδικείο Αθηνών καλεί τον Greek Freak να βρίσκεται στη θέση του στις 6:00 το πρωί και τον προειδοποιεί πως η τέλεση των καθηκόντων του είναι υποχρεωτική. Τυχόν αμέλεια ή απείθεια τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών έως δύο ετών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Αντετοκούνμπο ζήτησε εξαίρεση λόγω κωλύματος. Εάν πάντως δεν το πράξει αυτό θα πρέπει να φέρει βεβαίωση από τον εργοδότη του (τους Μιλγουόκι Μπακς) ότι δεν μπορεί να παρευρεθεί.
 
ΠΗΓΗ newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου