Τρίτη, 25 Μαΐου 2021

¨Με δύο παπάδες και μία χούφτα στρατιώτες προκαλούν την Τουρκία¨….

Οι ΗΠΑ θα στήσουν τέσσερις ακόμη βάσεις στην Ελλάδα !
Με δύο παπάδες και μία χούφτα στρατιώτες προκαλούν την Τουρκία

Ευρέως παρουσιάστηκε στον τύπο το ότι ο αμερικάνικος στρατός θα στήσει νέες βάσεις στην Ελλάδα. Ο αμερικανικός στρατός που θα εγκατασταθεί σε τέσσερις ακόμη βάσεις έκανε άσκηση στην Καβάλα πού βρίσκεται κοντά στη δυτική Θράκη. Εντύπωση προκάλεσε ότι στις φωτογραφίες από την άσκηση μεταξύ των στρατιωτών υπάρχουν και παπάδες. Ως λόγος της προτίμησης των ΗΠΑ προς την Ελλάδα προβλήθηκαν τα προβλήματα  στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ

Ο αμερικανικός στρατός που προκαλεί την Τουρκία θα εγκατασταθεί στην Σκύρο που βρίσκεται στο μέσο της θάλασσας του Αιγαίου.

Ο αμερικανικός στρατός ο οποίος παράλληλα με την βάση της Σούδας στην Κρήτη χρησιμοποιεί και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προσγειώνει μαχητικά αεροσκάφη σε Λάρισα και Στεφανοβίκειο.

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΕΙΣ
Εφημερίδα της Ελλάδας έγραψε πως θα δοθούν ακόμη τέσσερις βάσεις στις ΗΠΑ και ότι το ελληνικό υπουργείο Αμύνης θα υποβάλει προς το Πεντάγωνο 22 επιλογές. Η πρώτη τοποθεσία που προβάλλεται είναι η ευρισκόμενη στα δυτικά αεροπορική βάση της Ανδραβίδας. Από την Ανδραβίδα που φιλοξένησε διεθνείς αεροπορικές ασκήσεις της Ελλάδας,  απογειώθηκαν F-15 ,F-16 και KC -135 αεροσκάφη τάνκερ των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την είδηση από την Μιλλιέτ, για τις ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών που είναι εγκατεστημένες στην βάση της Σούδας στην Κρήτη, προβάλλεται ως εναλλακτική η Ρεντίνα πού βρίσκεται κοντά στη Θεσσαλονίκη.

https://www.haberler.com/yunan-medyasi-haberi-sevincle-karsiladi-abd-14152477-haberi/


 

24/5/2021

Ενοχλούνται οι “φίλοι και σύμμαχοι” από τις ελληνοαμερικανικές ασκήσεις. Στο άρθρο επίσης δεν κρύβεται ο “σεβασμός” που έχουν προς τους ιερείς μας…

Διότι εκείνοι ξέρουν το ρόλο που έπαιξε η εκκλησία στο παρελθόν αλλά και τον ρόλο που παίζει τώρα.

Κάποια δικά μας “πρόβατα,” δεν το ξέρουν…

ΠΗΓΗ tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου