Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Τι απάντησε ο Μπάιντεν όταν ερωτήθηκε για τα UFO; – (Bίντεο)

Πολλά έχουν βγει στο φως το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ σχετικά με τις θεάσεις UFO.

Πρόσφατα, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, είχε δηλώσει ότι υπάρχουν βίντεο που δείχνουν “ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό που δεν ξέρουμε τι είναι”.
Νωρίτερα φέτος, το Αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα(UFO) να γυρίζουν πάνω από πολεμικά πλοία ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια το 2019 και “τραβήχτηκαν” από το προσωπικό.

Σύμφωνα με το sputniknews, ερωτώμενος σχετικά, ο νυν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, έδωσε μια ξεκαρδιστική απάντηση σε δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή που του ζήτησε να σχολιάσει για τις υποτιθέμενες θεάσεις UFO.

“Νομίζω είναι ενδιαφέρον, ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα λέει ότι υπάρχουν εικόνες και βίντεο αντικειμένων στον ουρανό από αταυτοποίητα εναέρια φαινόμενα και λέει πως δεν “γνωρίζουμε τι είναι ακριβώς”. Εσείς τι πιστεύετε;” ρώτησε ο Πίτερ Ντούτσι, ανταποκριτής του Fox News στον Λευκό Οίκο.

“Θα τον ρωτήσω ξανά!” είπε ο πρόεδρος Μπάιντεν, με το ακροατήριο να ξεσπάει σε γέλια και χειροκροτήματα.

Πρόσφατα μάλιστα διέρρευσαν στη δημοσιότητα εικόνες από έρευνα του Αμερικανικού Πενταγώνου για UFO για σχετική αναφορά στο Κογκρέσο τον Ιούνιο.

ΠΗΓΗ el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου