Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

ALS Naval Ships Design: Σε δύο Κοινοβουλευτικές Επιτροπές οι ελληνικές σχεδιάσεις πλοίων

Τις σχεδιαστικές της προτάσεις πρόκειται να παρουσιάσει το ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Ειδική Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων και στη Διαρκή Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων τα στελέχη της Als NSD (Als NSD Naval Ships Design) στο πλαίσιο της ενημέρωσης των Ελλήνων βουλευτών για τις δυνατότητες της χώρας αναφορικά με την σχεδίαση και ναυπήγηση πολεμικών πλοίων.

Την ίδια περίοδο η ελληνική σχεδιαστική ομάδα θα ενημερώσει και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για το ίδιο θέμα. Η σχεδιαστική ναυπηγική ομάδα της Als NSD συμμετείχε στην διεθνή έκθεση DEFEA 2021 όπου παρουσίασε αναλυτικά τα σχέδια των πολεμικών πλοίων:


Als ® Class 65 Littoral Attack Craft
Als ® Class 75 Fast Attack Craft
Als ® Class 80 light Corvette
Als ® Class 90 Multi Purpose Corvette
Als ® Class 100 Littoral Combat Ship
Als ® Class 115 Surface Combat Ship
Als ® Class 125 Air Defence Frigate
Als ® Class 140 Air Defence Frigate

Τα πλοία προσέλκυσαν το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων αξιωματούχων καθώς η Als NSD -όπως φαίνεται- μπορεί να προσφέρει μια πλήρη σειρά σχεδίων πολεμικών πλοίων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ναυτικών δυνάμεων της Δύσης και όχι μόνο.

Στο πλαίσιο της προβολής του έργου της και για την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων η Als NSD έθεσε σε λειτουργία και την ιστοσελίδα της, http://www.alsnsd.com

ΠΗΓΗ defence-point

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου