Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021

Χαμός στην Τουρκία - Ο Ερντογάν απαντούσε σε ερωτήσεις διαβάζοντας από το autocue(ΦΩΤΟ)

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία έπειτα από την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου φαίνεται απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χρησιμοποιώντας... autocue.

Συγκεκριμένα, ο Προέδρος της γείτονος παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Turk και το Kanal D, το βράδυ της Τετάρτης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Twitter έγινε χαμός, με το hashtag #CumhurbaşkanıGündemÖzel να σαρώνει. Οι χρήστες του Twitter με το hashstag που σημαίνει «η ειδική ατζέντα του προέδρου» μιλούσαν υπέρ του προέδρου της Τουρκίας, εκτός από ορισμένους που παρατήρησαν στα πλάνα κάτι που δεν θα έπρεπε να είναι στον χώρο που διενεργήθηκε η συνέντευξη και αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο εκτός από το autocue το οποίο υπαγόρευε τις απαντήσεις του Ερντογάν και αυτός τις διάβαζε.


 

«Είμαστε χώρα της... πλάκας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, με άλλον να λέει πως ο Ερντογάν κυβέρνα αυτή την χώρα μας αυτό το autocue. «Μπορούμε να αρχίσουμε με όποια ερώτηση θέλουμε, κύριε; Όχι, πρέπει να ρωτήσετε βάσει της απάντησης που υπάρχει στο autocue», έγραψε ένας άλλος με πιο χιουμοριστική διάθεση.

Με πληροφορίες από το sigmalive

ΠΗΓΗ enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου