Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

H πριγκίπισσα δεν ήθελε τουρκική σημαία στο αεροσκάφος που νοίκιασε και για αυτό μετά επέβαλε κυρώσεις !

Λογομαχία ξέσπασε καθώς η πριγκίπισσα Ν.Β.Α. από τη Σαουδική Αραβία δεν ήθελε να πετάξει διότι “υπήρχε τουρκική σημαία”

Η πριγκίπισσα Ν.Β.Α της Σαουδικής Αραβίας, δεν θέλησε να πετάξει όταν πρόσεξε ότι το αεροσκάφος που νοικιασε ήταν ένα τουρκικό τζετ το οποίο στην ουρά του είχε τουρκική σημαία. Η πριγκίπισσα απείλησε την εταιρεία και το προσωπικό του αεροσκάφους αλλά δεν απέσπασε αποτέλεσμα.

Η περίεργη συμπεριφορά της Σαουδικής Αραβίας προς την Τουρκία συνεχίζεται. Η πριγκίπισσα Ν.Β.Α

από τη Σαουδική Αραβία, όταν νοίκιασε μέσω ενός ενδιάμεσου φορέα ένα τουρκικό τζετ και είδε ότι στην ουρά του υπήρχε τουρκική σημαία δεν θέλησε να πετάξει. Η πριγκίπισσα απείλησε την εταιρεία και το πλήρωμα του αεροσκάφους. Όταν το πλήρωμα του τουρκικού αεροσκάφος αντέδρασε απέναντι στην αντίδραση της πριγκίπισσας, ξέσπασε λογομαχία. Αυτή τη φορά το πλήρωμα του αεροσκάφος αρνήθηκε να πετάξει με την πριγκίπισσα.
…..
Με την παρέμβαση των μεσολαβητών το πλήρωμα και η πριγκίπισσα πείστηκαν να πετάξουν. Η πτήση πραγματοποιήθηκε, αλλά το πλήρωμα της καμπίνας που επέβαινε, αρνήθηκε να εξυπηρετήσει την πριγκίπισσα και δεν εισήλθε στην καμπίνα. Ο τεχνικός του αεροσκάφους παρείχε το catering.

Η πριγκίπισσα μετά από την προσγείωση του αεροσκάφους στο Λονδίνο κατήγγειλε την εταιρεία broker για την ενοικίαση αεροσκάφους από τουρκική εταιρεία και ζήτησε να της δώσουν τα χρήματα πίσω.

Η πριγκίπισσα απείλησε πως σε περίπτωση που δεν της αποδοθούν τα χρήματα πίσω θα επιβάλει κυρώσεις στην τούρκικη εταιρία. Ενώ η τουρκική εταιρεία δήλωσε απόλυτα πως δεν πρόκειται να επιστραφούν χρήματα. Μετά από το περιστατικό αυτό κάθε αίτημα αυτής της εταιρείας για πτήση από τη Σαουδική Αραβία απορρίφθηκε χωρίς να προβληθεί κανένας λόγος.

Αναφέρεται επίσης ότι την τελευταία περίοδο και αλλά τουρκικά αεροσκάφη αντιμετωπίζουν προβλήματα στην παροχή άδειας.

https://www.aykiri.com.tr/suudi-prenses-turk-bayragi-var-diye-ucmak-istemedi-tartisma-cikti/13683/

24/8/2021

Σχ. Περήφανο έθνος οι Σαουδάραβες, μπράβο τους !

Θυμηθείτε το πρόσφατο σαουδαραβικό καψόνι προς τον υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου….

Τουρκική σημαία μόνο σε μινιατούρα….

Αλήθεια γνωρίζετε κάποιον από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση μας που θα αντιδρούσε έτσι όπως αντέδρασε η πριγκίπισσα αυτή ;

Εμείς δυστυχώς όχι.

ΠΗΓΗ tourkikanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου