Πέμπτη 21 Απριλίου 2022

Υβριδικός πόλεμος Τουρκίας-Πακιστάν κατά Ελλάδας: Με “στρατό” δημοσιογράφων & ”μεταναστών” απειλούν την Ελλάδα

 

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Συνεχίζουν τα πακιστανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν εικόνες από την Ομόνοια. Οι εικόνες αυτές δεν κάνουν καλό στην Ελλάδα!

Έχουμε προειδοποιήσει για τα σχέδια Τουρκίας-Πακιστάν. Αυτές οι εικόνες την ίδια στιγμή περνάνε και ένα άλλο μήνυμα!

Κάνουν κάλεσμα στους χιλιάδες Πακιστανούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα: “Ελάτε στην Αθήνα, κάνουμε ότι θέλουμε.”

Δείτε βίντεο:


 Για το ζήτημα έκανε τρεις παρεμβάσεις ο Διευθυντής του Directus.gr.


Α. Μουντζουρούλιας στο ALERT: ”Η ημισέληνος υψώθηκε ξανά στο κέντρο της Αθήνας-Οι Πακιστανοί κάνουν ότι θέλουν-Ερντογάν & Σαρίφ έχουν στενές οικονομικές σχέσεις”-Βίντεο

A. Moυντζουρούλιας στο Focus FM: ”Απαράδεκτες οι εικόνες με τους οπαδούς του Χαν στην Ομόνοια-Οι Πακιστανοί ευχαρίστησαν τον Δήμο Αθηναιών”!-Ηχητικό

Α. Μουντζουρούλιας στο ”Right Society”: ”Να σταματήσουν οι πακιστανικές προκλήσεις-Με ανησυχούν οι τουρκικές κινήσεις στη Θράκη-Μην ξεχνάμε τους Έλληνες της Διασποράς”

Η Τουρκία και το Πακιστάν έχουν ξεκινήσει μια κοινή στρατηγική (παραπληροφόρησης) στα μέσα ενημέρωσης για να δημιουργήσουν μια αφήγηση που θα ταιριάζει “γάντι” στα γεωγραφικά, πολιτικά και αμυντικά συμφέροντα σε Μεσόγειο και Νότια Ασία.

Εξέχοντα τουρκικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων έχουν προσλάβει δεκάδες Πακιστανούς δημοσιογράφους για αυτήν ακριβώς την αποστολή, αλλάζοντας την πολιτική της πρόσληψης δυτικών δημοσιογράφων.

Πρόκειται σαφώς για τουρκο-πακιστανική πληροφοριακή συμμαχία στο πλαίσιο του τουρκικού υβριδικού πολέμου, ο οποίος ασκείται από την Άγκυρα κατά της Ελλάδας σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Οι αξιωματικοί του Πακιστανικού Στρατού και οι πράκτορες της πακιστανικής υπηρεσίας πληροφοριών ISI έχουν επιταχύνει τις συναντήσεις τους με τον “σκοτεινό” επικεφαλής της ιδιωτικής μισθοφορικής εταιρείας Tanriverdi για να ενισχύσουν τη συνεργασία Τουρκίας-Πακιστάν σε αυτές τις περιοχές.

ΠΗΓΗ https://directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου