Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Τουρκία: Ενισχύει στρατοχωροφυλακή στα παράλιά της

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΑΝΟΥ

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία συνεχίζει τις παραδόσεις της χωρίς επιβράδυνση για την ασφάλεια της άσκησης «Mavi Vatan», στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η AFSAT, ο κρατικός εργολάβος της άμυνας της Τουρκίας, ανακοίνωσε ότι εξακολουθεί τις παραδόσεις της, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της «Γαλάζιας Πατρίδας».

Υπενθυμίζεται ότι η AFSAT είναι η εταιρεία, η οποία τελεί υπό τη δικαιοδοσία του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η οποία αναπτύσσει, διαχειρίζεται και αξιοποιεί τις εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες των 27 εργοστασίων πυρομαχικών και 3 δημόσιων ναυπηγείων στη γειτονική χώρα.

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία συνεχίζει τις παραδόσεις της χωρίς επιβράδυνση για την ασφάλεια της άσκησης «Mavi Vatan», στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Προκειμένου να ενισχυθούν τα έργα δημόσιας τάξης και ασφάλειας της Γενικής Διοίκησης Χωροφυλακής,· παραδόθηκαν το 6ο και το 7ο του ASBOT KN-35, του σκάφους ασφαλείας και ασφάλειας νέας γενιάς που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ASFAT με εγχώριους και εθνικούς πόρους.

Στην ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ASFAT στο Twitter, αναφέρεται ότι «το 6ο και το 7ο του σκάφους ασφαλείας και ασφάλειας νέας γενιάς ASBOT KN-35, το οποίο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ASFAT με εγχώρια και εθνικά μέσα, παραδόθηκε, προκειμένου να ενισχυθούν οι προσπάθειες ασφάλειας και ασφάλειας του η Χωροφυλακή μας».

Η επίσημη ανάρτηση καταλήγει: «Καλή επιτυχία στη χώρα μας και στη Χωροφυλακή μας!».

ΠΗΓΗ https://www.pagenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου