Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών έκανε ποδαρικό με ένα ποντιακό γλέντι – Παρούσα η νέα γενιά

 

Κοπή πίτας για το σωματείο, στην πρώτη μεγάλη του εκδήλωση για το 2023

Ποδαρικό στη νέα χρονιά με ένα ποντιακό γλέντι έκανε το περασμένο Σάββατο η Εύξεινος Λέσχη Αθηνών, η οποία υποδέχθηκε τα μέλη και τους φίλους της στο «Μe ammo» στη παραλία της Νέας Μάκρης. Αφορμή ήταν η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο πατέρας Αναστάσιος Γιούλας, ο οποίος είναι χορευτής και μέλος του συλλόγου – μάλιστα, παρότι μένει στη Λιβαδειά δεν λείπει από καμία πρόβα ή εκδήλωση.

Τους οικογενειακούς δεσμούς που πλέον συνδέουν τα μέλη της Λέσχης επιβεβαίωσε η οικογένεια Καλπακίδη στην οποία ανήκει στο «Μe ammo», καθώς ανέλαβε εξ ολοκλήρου το κόστος της φιλοξενίας. Τον παλμό στο γλέντι έδωσε με τη λύρα του ο Χρήστος Συρανίδης και με το νταούλι ο Κώστας Γεωργιάδης.

Το φλουρί είχε… αντίτιμο ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Τραπεζούντα.

(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Αθηνών)

(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Αθηνών)

(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Αθηνών)

Παίρνοντας το λόγο ο γενικός γραμματέας, εκδότης και συγγραφέας, Σάββας Καλεντερίδης τόνισε το νέο δυναμικό ξεκίνημα της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών μετά από τα χρόνια της κρίσης και της πανδημίας, και άφησε ανοιχτή την πρόσκληση για τις δράσεις που προγραμματίζονται.

Μάλιστα, η παραίνεσή του για περισσότερα παιδιά στο αντίστοιχο τμήμα του συλλόγου φάνηκε να πιάνει τόπο καθώς τα αγόρια και τα κορίτσια που βρέθηκαν στο γλέντι δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν, ακολουθώντας τους μεγαλύτερους.

(Φωτ.: Εύξεινος Λέσχη Αθηνών)

ΠΗΓΗ https://www.pontosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου