Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Σάλος στο Ισραήλ για το βίντεο της Χαμάς με τις ομήρους - Νετανιάχου: «Σκληρή ψυχολογική προπαγάνδα»


Η τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς δημοσιοποίησε σήμερα βίντεο με τρεις γυναίκες που εμφανίζονται ως όμηροι μεταξύ αυτών που αιχμαλωτίστηκαν στη Λωρίδα της Γάζας μετά την επίθεση στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σε αυτό το βίντεο των 76 δευτερόλεπτων, που δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς με τον τίτλο «ορισμένοι κρατούμενοι Σιωνιστές απευθύνουν μήνυμα στον (Μπενιαμίν) Νετανιάχου και την κυβέρνησή του», μπορεί να δει κανείς μία από αυτές τις τρεις γυναίκες να καλεί τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Χαμάς προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες.

Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για τις Ντάνιελ Αλόνι, Ρίμον Κιρστ και Γελένα Τρουπάνομπ.

Ισραήλ: Πρόκειται για «σκληρή ψυχολογική προπαγάνδα»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Γραφείου του Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, καταγγέλλοντας τους τρομοκράτες της Χαμάς για «σκληρή ψυχολογική προπαγάνδα».

Σε ανάρτηση του Νετανιάχου ανέφερε ότι ανοίγει την αγκαλιά του στις τρεις γυναίκες: «Η καρδιά μας είναι μαζί σας και θα είναι με όλους τους άλλους ομήρους. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε όλους τους απαχθέντες και τους αγνοούμενους στο σπίτι τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου