Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Σφαγή στο Ισραήλ: Νέα βίντεο δείχνουν τους τρομοκράτες της Χαμάς να κυνηγούν γυναίκες και να τις εκτελούν εν ψυχρώ


Καινούργιες εικόνες μέσω βίντεο από την αιματηρή επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ Nova φτάνουν στη δημοσιότητα.

Νέα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα, αποκαλύπτουν τη φρίκη που έζησαν οι παρευρισκόμενοι στο φεστιβάλ Nova στο Ισραήλ, όταν έγιναν στόχοι από τους ένοπλους εκτελεστές της Χαμάς, οι οποίοι κυνηγούσαν και σκότωναν εν ψυχρώ χωρίς έλεος.

Στις πραγματικά σοκαριστικές εικόνες που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας στο κιμπούτς Αμουμίμ, κοντά στο σημείο του μακελειού του φεστιβάλ, λίγο μετά τις 7 το πρωί της 7ης Οκτωβρίου, διακρίνονται να καταφθάνουν τρομοκρατημένοι Ισραηλινοί πιστεύοντας ότι έχουν γλιτώσει.

Ωστόσο, η ανακούφιση δίνει γρήγορα τη θέση της στην απελπισία, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τρεις τρομοκράτες που τρέχουν προς το μέρος τους κρατώντας τα καλάσνικοφ στα χέρια τους.

Διακρίνεται μάλιστα ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς να κυνηγά δύο γυναίκες, τις οποίες κάποια στιγμή φθάνει, αρπάζει τη μία από τα μαλλιά και την εκτελεί. Η φίλη φαίνεται να εκλιπαρεί για τη ζωή της, αλλά την εκτελεί και αυτήν.

Το βίντεο, όπως σημειώνει η Daily Mail, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ομάδες Άμεσης Επέμβασης του Νότιου Ισραήλ (South First Responders) μέσω του λογαριασμού τους στο Telegram, έρχεται να προστεθεί στα συνταρακτικά στοιχεία για τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά Ισραηλινών αμάχων από τη Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου.

Στο βίντεο αποτυπώνονται και οι μεγάλες κίτρινες ηλεκτρικές πύλες του κιμπούτς που δεν σταματούν πάντως τους εκτελεστές της Χαμάς, την ώρα που άνθρωποι τρέχουν πανικόβλητοι να ξεφύγουν.



ΠΗΓΗ   https://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου