Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

«Βρώμικα σχέδια Σιωνιστών για τη βόρεια (ελεγχόμενη από τον τουρκικό στρατό) Κύπρο»


Δεκέμβριος 16, 2023. Ελλάδα.

Ξαφνικά, προέκυψε μια δημοσιοποίηση της ραγδαίας αύξησης των Σιωνιστών στην βόρεια Κύπρο, που βρίσκεται σήμερα υπό τη διοίκηση του τουρκικού στρατού κατοχής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της τουρκοκυπριακής κοινότητας, Ερσίν Τατάρ, δήλωσε ότι οι τουρκοκυπριακές δομές  έχουν γνώση της σιωνιστικής αίρεσης Chabad και των βρώμικων σχεδίων της  για την Κατεχόμενη Κύπρο και επίσης έχουν ληφθεί μέτρα προφυλάξεων από τις ενέργειές της, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Οι Εβραίοι Σιωνιστές, που αγόρασαν σπίτια και κτήματα, άρχισαν ξαφνικά να πολλαπλασιάζονται στο βόρειο μέρος της Κύπρου.  Ο πληθυσμός τους έφτασε το ένα τρίτο της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

 Φυσικά στον τίτλο ιδιοκτησίας αναγράφεται το «νόμιμο όριο πωλήσεων σε αλλοδαπούς», χωρίς καμία υπέρβαση!, όπως σημειώνεται.

Μάλιστα φημολογείται, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα, ότι «οι δήθεν Σιωνιστές διαθέτουν τα χρήματα. Αγόρασαν σπίτια και κτήματα από πολίτες που βρίσκονται στο βόρειο τμήμα της Κύπρου που ελέγχει ο κατοχικός τουρκικός στρατός.
« Αλλά, ωστόσο,  δεν είναι ακόμη σαφές σε ποιον ανήκει πόση περιουσία!», όπως σημειώνεται.

Αλλά, αποκαλύφθηκε η τρομερή αλήθεια, όπως γράφει aHaber:

«Το νησί της Κύπρου περιλαμβάνεται στο βρόμικο σχέδιο του Ισραήλ μετά τη Γάζα. Οι Σιωνιστές, που αγόρασαν για πρώτη φορά σχεδόν 100 χιλιάδες σπίτια και χιλιάδες στρέμματα γης από την ελληνοκυπριακή πλευρά, μετακόμισαν στην ΤΔΒΚ για το δεύτερο στάδιο.

Επισημάνθηκε ότι ενώ οι Εβραίοι έκαναν αγορές στην ελληνοκυπριακή πλευρά, στην τουρκική πλευρά υπάρχει μυστικότητα. Μέλη της αίρεσης CHABAD βρήκαν αυτούς με ταυτότητα της τουρκοκυπριακής κοινότηταας στην Κερύνεια και αγόρασαν γη και διαμερίσματα για όλους με τα χρήματα που έστειλαν με κρυπτοστοιχεία.

Η CHABAD, η οποία δραστηριοποιείται επίσημα στη βόρεια Κύπρο, δεν κρύβει στα μέσα της τον ισχυρισμό ότι η Κύπρος είναι το εβραϊκό κέντρο.

Ο Πρόεδρος της τουρκοκυπριακής κοινότητας  Ερσίν Τατάρ είπε επίσης ότι το κράτος έχει τον πλήρη έλεγχο του θέματος και έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

 «Νέοι κανονισμοί έρχονται τώρα. «Δεν θα είναι πλέον εύκολο για κανέναν να βγει από τη ρουτίνα του και να αγοράσει ακίνητα στο νησί»,  είπε.

 Ο Τατάρ δήλωσε επίσης ότι 100 χιλιάδες Εβραίοι και περίπου 100 χιλιάδες Ρώσοι ζουν στα νότια του νησιού.

Ahaber

The Hellenic Information Team

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου