Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Φρέντης Μπελέρης: 8 μήνες φυλακή επειδή βγήκα δήμαρχος Χειμάρρας (video)


Δεν ξεχνούν οι Έλληνες τη φυλάκιση του Φρέντη Μπελέρη και ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, Άγγελος Συρίγος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλά ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

«8 μήνες φυλακή επειδή βγήκα δήμαρχος Χειμάρρα. Παραμονές των δημοτικών εκλογών, μετά τα μεσάνυχτα της 12ης Μαΐου του 2023, και ενώ μιλούσαμε με έναν φίλο και τον ξάδελφό μου έξω από ένα μαγαζί στη Χειμάρρα με συνέλαβαν», ακούγεται να λέει ο Φρέντης Μπελέρης.

«Η αστυνομία είπε ότι δήθεν με έπιασαν επ’ αυτοφώρω να χρηματίζω κάποιον. Όμως για καλή μου τύχη, υπήρχε κάμερα, η οποία έδειξε ακριβώς τι συνέβη», συμπληρώνει.

«Στο βίντεο φαίνονται 4-5 αστυνομικοί, αλλά στην πραγματικότητα ήταν πάνω από 25, είχαν κάνει απόβαση στην παραλία και τα γύρω μαγαζιά. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός Έντι Ράμα, μία εβδομάδα πριν, είχε μιλήσει στη Χιμάρα και με είχε εξυβρίσει», είπε.

Ο κ. Μπελέρης τονίζει πως «η δήθεν κατηγορία ήταν ότι προσπάθησα να εξαγοράσω 8 ψήφους με 340 ευρώ. Δύο ημέρες μετά κέρδισα τις εκλογές και βγήκα δήμαρχος… Από τότε με έχουν στη φυλακή».

ΠΗΓΗ https://ellada24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου