Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Ερντογάν: «Φύρερ ο Νετανιάχου, η Δύση αρκείται να τον παρακολουθεί»


Σφοδρή επίθεση εναντίον της Δύσης αλλά και προσωπικά κατά του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του την Παρασκευή.

Παρομοιάζοντας τον Νετανιάχου με τον Αδόλφο Χίτλερ και αποκαλώντας τον «Φύρερ», ο Ερντογάν εμφανίστηκε ιδιαίτερα οξύς στις δηλώσεις του.

«Αυτοί που δίνουν διαλέξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες, δεν έχουν ανοίξει τα μάτια τους στα παιδιά, τα μωρά και τις γυναίκες που δολοφονήθηκαν βάναυσα για 105 ημέρες. Αρκέστηκαν απλώς να παρακολουθούν τη βαρβαρότητα του σημερινού Φύρερ Νετανιάχου και της ομάδας του, τυφλωμένοι από το αίμα και τη μνησικακία, εναντίον του παλαιστινιακού λαού, η οποία ισοδυναμεί με γενοκτονία», δήλωσε σε οργισμένο τόνο ο πρόεδρος της Τουρκίας.

Στρέφοντας τα βέλη του εναντίον των δυτικών δυνάμεων, ο Ερντογάν τις κατηγόρησε ότι παρέχουν «απεριόριστη και άνευ όρων υποστήριξη στην ισραηλινή διοίκηση στέλνοντας αεροπλανοφόρα στην περιοχή μας»

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας με αποφασιστικότητα μέχρι να αποξηρανθούν πλήρως οι τρομοκρατικοί βάλτοι στη Συρία και το Ιράκ», πρόσθεσε - μεταξύ άλλων - ο πρόεδρος της Τουρκίας.

ΠΗΓΗ https://www.liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου