Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

ΓΔΑΕΕ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ onalert.gr : Νέος επικεφαλής ο Υποστράτηγος Μπούρας με αποστολή να «τρέξει» τα εξοπλιστικά και τις νέες τεχνολογίες


*Του Κώστα Σαρικά

Ο εν ενεργεία Υποστράτηγος των Διαβιβάσεων Iωάννης Μπούρας θα είναι, σύμφωνα αποκλειστικές πληροφορίες του Onalert.gr, ο νέος Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με απόφαση του Νίκου Δένδια.

Πρόκειται για τον έως τώρα επικεφαλής του νεοσύστατου ΣΤ’ Κλάδου του ΓΕΕΘΑ που έχει ως αντικείμενο την Μετεξέλιξη, την Καινοτομία και την Αμυντική Τεχνολογία.

Αξιωματικός με υψηλή μόρφωση και άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών και των «έξυπνων» οπλικών συστημάτων αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να «τρέξει» όλα τα υπό διαπραγμάτευση εξοπλιστικά προγράμματα.

Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Μπούρας τυγχάνει καθολικής αποδοχής από την Στρατιωτική Ηγεσία, ενώ διακρίνεται για την ευελιξία του, την αποτελεσματικότητα του και την ταχύτητα στη λήψη και υλοποίηση των αποφάσεων.

Στο παρελθόν έχει περάσει και πάλι από την ΓΔΑΕΕ ως Συνταγματάρχης και στη συνέχεια Ταξίαρχος από τη Διεύθυνση Προγραμμάτων, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για το έργο του. Με την επιλογή του νέου Διευθυντή της ΓΔΑΕΕ ολοκληρώνονται οι σαρωτικές αλλαγές που έφερε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Νίκος Δένδιας, οι οποίες άρχισαν με την επιλογή της νέας Στρατιωτικής Ηγεσίας τον περασμένο Ιανουάριο με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη.

ΠΗΓΗ https://www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου