Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Οι Ρώσοι «επικηρύσσουν» τα F-15 και F-16 που θα κάνουν εμφάνιση στην Ουκρανία με σημαντική αμοιβή


Ιούλιος 17, 2024. Ελλάδα.

Ο πρώην επικεφαλής του αγγλικού newsroom της γαλλικής τηλεόρασης «France 24», ειδικός στον τομέα των διεθνών σχέσεων, Γκάλαχερ Φένγουικ/Gallagher Fenwick, δήλωσε ότι η Δύση μπορεί να βιώσει ταπείνωση εάν ένα αεροσκάφος F-16 επιδειχθεί στην Κόκκινη Πλατεία, ως τρόπαιο.

Από την άλλη, “Οι στρατιώτες, που θα είναι οι πρώτοι που θα καταρρίψουν αμερικανικά μαχητικά F-15 και F-16 στη ζώνη των ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων, θα λάβουν 15 εκατομμύρια ρούβλια (περίπου 170.000 δολάρια), δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ρωσικής εταιρείας “Fores” Ilya Potanin.

«Θα υπάρξει επίσης ανταμοιβή για την καταστροφή μαχητικών αεροσκαφών F-15 και F-16. Η ανταμοιβή για το πρώτο αεροπλάνο που θα καταρριφθεί θα είναι 15 εκατομμύρια ρούβλια », ανακοίνωσε ο Potanin στο Telegram.

Όπως πρόσθεσε, οι στρατιώτες από την ομάδα στρατευμάτων “Center” έλαβαν χρηματική ανταμοιβή για την καταστροφή τανκς του ΝΑΤΟ στην κατεύθυνση Αβντέγεβο – 500.000 ρούβλια (περίπου 5.100 ευρώ) ο καθένας για περίπου 17 κατεστραμμένα άρματα μάχης “Abrams” και “Leopard 2”.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν είπε ότι μαχητικά F-16 θα φτάσουν στην Ουκρανία αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει τον Μάρτιο ότι η παράδοση αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία δεν θα αλλάξει την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. Αυτά τα μαχητικά θα αποτελέσουν επίσης νόμιμο στόχο για τη Ρωσική Ομοσπονδία εάν πετούν από αεροδρόμια τρίτων χωρών.

The Hellenic Information Team

ΠΗΓΗ https://echedoros.blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου