Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πέρα από τις συνωμοσίες και τα σενάρια .....σίγουρα κάτι παίζει στον ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!! 3o Μέρος

Τον τελευταίο καιρό νιώθω ότι ο χρόνος έτσι όπως μας έχουν μάθει να τον μετράμε (ποτέ δεν μπόρεσα να τον καταλάβω και να τον βιώσω....ούτε και να ελιχθώ μαζί του όπως το σύνολο των ανθρώπων...), έχει επιβραδύνει!!!

Για όσους δεν διάβασαν το http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/blog-post_8124.html, να το διαβάσουν πρώτα και μετά να συνεχίσουν στο παρών άρθρο!!!!!

Δεν ξέρουμε πως νιώθουν τα μωρά μέσα στην κοιλιά της μητέρας τους την ώρα που είναι έτοιμα για να βγουν/έρθουν στον πραγματικό κόσμο ....ξέρουμε όμως πως νιώθει η Μητέρα .....κάπως έτσι πρέπει να παρομοιάσουμε την ΓΗ/ΓΑΙΑ με αυτό που της συμβαίνει.......ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ το πρόβλημα όμως της ΓΗΣ/ΓΑΙΑΣ δεν είναι ΜΑΙΕΥΤΙΚΌ ....χμμμμ Ή  η Ενηλικίωση της? , άρα ίσως το καλύτερο από όλα θα ήταν να το παραληρήσουμε με την εφηβεία και ειδικά των κοριτσιών ....... Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΗΣ .....θα τα μπλέξουμε καθότι δεν γνωρίζουμε την ηλικίας της ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ,θεωρώ ότι οι γυναίκες θα πρέπει να κατανοήσουν καλύτερα το άρθρο ασχέτως των τεχνικών / μαθηματικών σχολίων.......

Το πρόβλημά μου για το παρών άρθρο έγκειται στο γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας τα πλήρη στοιχεία και τα αποτελέσματα του περίφημου 
Project Gravity Probe B για να μπορέσουμε να συγκρίνουμε με τα όσα μέχρι τώρα μας επιτρέπουν να γνωρίζουμε αλλά ας πάμε πρώτα να ρίξουμε μια ματιά σε ένα πιο γήινο θέμα ,  είναι μήπως λάθος η χρονολόγησή μας?


Επειδή οι νικητές γράφουν και την ιστορία όπως αυτοί θέλουν και εννοώ νικητές τους ΙουδαιοΧριστιανούς που όταν και ανέλαβαν μετά την επικράτησή τους να αποδείξουν και την ορθότητα της μυθολογίας τους !!!
Μια πολύ καλή μελέτη εδώ http://pilaeus.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html , αλλά δυστυχώς το πρόβλημα δεν ξεκινάει μόνο από εδώ , ξεκινάει από την πτώση των Ελλήνων και την καταστροφή των μεγάλων Ιερών όπως π.χ του Μαντείου των Δελφών που ήταν επιφορτισμένα με την καταγραφή των γεγονότων και την χρονολόγησή τους κρατώντας ακριβή αρχεία και εννοείται πάντα φυλαγμένα από τους αμύητους και μόνο όσοι Έλληνες συμμετείχαν διαρκώς στις διάφορες εορτές και μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία αυτά (συνεπώς όλοι οι Έλληνες της κάθε εποχής , ήταν και αυτό μέσα στις υποχρεώσεις τους ως πολίτες μιας πόλης να συνεισφέρουν και στα τοπικά ιερά!!!) και όχι μόνο οι αξιωματούχοι η οι φιλόσοφοι της πόλης!!! 


Πάντως ακόμα και εάν έχουν βρεί τον πραγματικό χρόνο που διανύουμε δεν υπάρχει περίπτωση να το μάθουμε γιατί θα καταρρεύσει ο κόσμος μέσα μας πρωτίστως και εννοείται ο κόσμος που αισθανόμαστε τριγύρω μας ...!!!

Κρατήστε αυτό στην άκρη του μυαλού σας και γεμίστε με θετικές ιδέες και αφήστε τα καταστροφολογικά σενάρια τύπου 2012!!!!

Κάτι θα γίνει το 2012 , αλλά ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!!!

Ας κοιτάξουμε πως θα σωθούμε οι Έλληνες και πως εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα μας!!!!

Συνεχίζεται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου