Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μύκονος: ''Τον σκότωσα και έκρυψα το πτώμα σε σακούλες σκουπιδιών''!Δήλωσε ο Μπαγκλασιανός δολοφόνος...

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/06/blog-post_7307.html
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία ενός 32χρονου...

Η σορός του άτυχου 32χρονου από το Μπαγκλαντες ανακαλύφθηκε πριν από δύο εβδομάδες σε ξενοδοχείο του νησιού. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας και πριν από λίγες ώρες, συνελήφθη ο δολοφόνος. Είναι ένας 38χρονος ομοεθνής του θύματος που ομολόγησε την ενοχή του και θα παραπεμφθεί στην Εισαγγελία Σύρου.

Οι δυο αλλοδαποί είχαν προσωπικές διαφορές. Μετά από έναν άγριο καβγά, στις 14 Μαϊου, ο δράστης σκότωσε τον 32χρονο και τύλιξε το πτώμα σε πέντε μεγάλες πλαστικές σακούλες σκουπιδιών, τοποθετημένες τη μία μέσα στην άλλη! Η εξαφάνιση του άτυχου μετανάστη είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Μύκονου δυο εβδομάδες αργότερα.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου είχε αναζητήσει τον Ασιάτη υπάλληλο, όμως δεν είχε καταφέρει να εντοπίσει τα ίχνη του και υπέθεσε ότι είχε απλώς εγκαταλείψει τη δουλειά και είχε φύγει από το νησί. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε στις 30 Μαΐου, όταν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου έκαναν εργασίες καθαριότητας εν όψει της τουριστικής σεζόν και βρήκαν το πτώμα στην αποθήκη του ξενοδοχείου...
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου