Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Το δίλημμα της Ειλικρίνειας και της Υποκρισίας....

Από Faceof

Βρισκόμαστε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες ψυχολογικού πολέμου , τόσο απίστευτες καταστάσεις οικονομικών εγκλημάτων εναντίων οποιουδήποτε ανθρώπου , αλλά στην Ελλάδα η επίθεση είναι ονομαστική, απύθμενης βαρβαρότητας χρησιμοποιώντας και εφευρίσκοντας κάθε τι σαν όπλο, κάθε μέσο που διαθέτουν τα παγκόσμια αρπακτικά /συλητές /πτωματοφάγοι που θα μπορούσε να τρομάξει ακόμα και την πιο σκληρή καρδιά !!!

Οι Έλληνες πλέον είναι απελπισμένοι , τρομερά φοβισμένοι , μπερδεμένοι .....χαμένοι στις δικές τους ανασφάλειες /φοβίες και ψυχαναγκαστικά σύνδρομα που τους διακατέχουν , απόρροια των high inteligence  psyops , social engineering απόρρητα προγράμματα , υψηλής έντασης που έλαβαν χώρα σε αυτό το μικρό κομμάτι του παγκόσμιου πληθυσμού!!!


Θα νομίσετε πάλι ότι άρχίζουμε τις συνωμοσίες , ΑΛΛΑ δυστυχώς μέσα σας το ξέρετε ότι συμβαίνει αυτό , η τυχαιότητα πέθανε όταν ανακαλύφθηκε το τι μπορεί να είναι τυχαίο και τι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!  


Τυχαίο δεν είναι τα περίεργα αεροπλάνα που ψεκάζουν , τυχαίο δεν είναι οι ορφανές κεραίες που είναι διασκορπισμένες σε κάθε μέρος που μπορείς να φανταστείς που και όλως τυχαίως όμως βρίσκονται δίπλα σε σχολεία η νηπιαγωγεία , τυχαία , μήπως έχετε ακούσει η χρησιμοποιήσει , (για) τις εντομοαπωθητικές συσκευές μικροκυμάτων (υπερήχων)???

Όλος αυτός ο πρόλογος ήταν ένα (1) ελαφρυντικό για όσα τα υπόλοιπα όλα που θα πω και θα μας κατηγορήσω.....

Και αρχίζουμε , έχουμε καταντήσει να υποκρινόμαστε τόσο πολύ σε όλους τους άλλους που φτάνοντας μπροστά στον καθρέφτη μας , πάλι υποκρινόμαστε στον ίδιο μας τον εαυτό!!!


Με την υποκρισία ακολουθούν και πολλά άλλα όμορφα , όπως π.χ. η επιτήδευση , σεμνοτυφία , προσποίηση , φαινομενικότητα , τόσες πολλές μάσκες , που έχουμε ξεχάσει πραγματικά ποιοι είμαστε , τι θέλουμε , που θέλουμε να πάμε !!!!


Έχουμε δημιουργήσει έναν εικονικό κόσμο ο καθένας μας που δεν ξεπερνάει τα όρια της νοημοσύνης μας και εάν τολμήσουμε να τον (εικονικό κόσμο μας) αντιπαραβάλουμε με την πραγματικότητα δεν ξεπερνάει τα όρια του μπαλκονιού μας η του αυλόγυρου μας (για όσους έχουν!!), η στην καλύτερη να επεκτείνεται μια λεπτή γραμμή έως το χωριό μας (πάλι για όσους έχουν ακόμα) και σταματάει στα πιο κοντινά μας συγγενικά μας πρόσωπα!!!


Φτάσαμε πλέον στο χείλος της Αβύσσου και ακόμα υποκρινόμαστε ότι όλα είναι όπως πρέπει και ότι όλα αυτά είναι απλά μια κακή συγκυρία , που θα κάνουμε υπομονή και θυσίες και σύντομα θα περάσει στον κόσμο των αναμνήσεων .......


Δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς ούτε καν με τον εαυτό μας και να πούμε ότι όλα αυτά τα εικονικά που στήσαμε σαν φούσκες η μια πάνω στην άλλη αρχίζουν να σπάνε και σε λίγο ότι όσες απομείνουν δεν θα είναι ικανές  πλέον να συγκρατήσουν το βάρος μας ......θα καταρρεύσουν και στο τέλος θα σκάσουν με τρομερό θόρυβο συμπαρασύροντας μας στον δικό τους πραγματικό χαμό!!!!   


Δεν μπορούμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας και να του πούμε πόσο χαμηλά στον πάτο έχουμε φτάσει ....και ότι μας περιμένει η Άβυσσος με ορθάνοιχτο στόμα έτοιμη να μας καταπιεί αμάσητους!!!


Ακόμα και εγώ που τα γράφω τώρα αυτά δεν είμαι ειλικρινής , αλλά υποκρίνομαι , και θέλετε να σας πως γιατί??


Γιατί θέλω να βρίσω , να χτυπήσω , να κάνω κακό σε αυτούς που πιστεύω ότι με καταστρέφουν , στον κάθε έναν Ιδιώτη=Idiot=ηλίθιο Νεοέλληνα που θεωρώ ότι πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης  γιατί τον θεωρώ ως συνυπεύθυνο μαζί με τα τομάρια /δοσίλογους /προδότες που με την επιτηδευμένη φαινομενικότητα της προσποίησης και της υποκρισίας που τους χαρακτηρίζει , μας οδηγούν με φόρα γύρω από το χείλος της Αβύσσου μέχρι να πέσουμε ολοκληρωτικά μέσα της  , προσδοκώντας τα κέρδη μιας εφήμερης δόξας και πλουτισμού!!!


Θα κάνω υπομονή όμως μια ημέρα ακόμα και θα υποκριθώ σε εσάς ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!!!!!(με ότι αυτό συνεπάγεται, τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται!!! )

Αύριο θα παρακολουθήσω τα τεκταινόμενα , θα αναλύσω τα δεδομένα και θα βγάλω τα συμπεράσματά μου ........ΑΛΛΑ ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΨΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ , ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΟΥ!!!!
(αυτό θα συμβεί αύριο : http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/26-24611.html )
Αυτό είναι μια υπόσχεση πολλών χρόνων προς τον εαυτό μου και που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΘΕΤΗΣΩ!!!!!


Ελπίζω πως και εσείς θα τολμήσετε μαζί μου και να ακολουθήσετε τον δρόμο της Αλήθειας και της Ειλικρίνειας ..........


Έρρωσθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου