Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αλλοδαποί ήταν τελικά οι δράστες της διπλής δολοφονίας των ηλικιωμένων στη Βέροια

Από το ιστολόγιο http://www.defencenet.gr/

ImageΑλλοδαποί ήταν τελικά τα άτομα που είχαν δολοφονήσει τους δύο ηλικιωμένους στην Βέροια στις 26 Ιουνίου. Τα δύο θύματα ο 73χρονος Βασίλης Μεϊμαρίδης και η 69χρονη σύζυγος του βρέθηκαν νεκροί από τον γιό τους μέσα στο σπίτι τους στην Βέροια. 
Οι δράστες έπιασαν στον ύπνο τους ηλικιωμένους και όταν τους ξύπνησαν, τους ζήτησαν χρήματα και κοσμήματα. Όταν πήραν την πληροφορία που ήθελαν, τους έδεσαν με αυτοσχέδια σχοινιά, τους φίμωσαν και άρχισαν να ψάχνουν.
Η 69χρονη σύμφωνα με την ιατροδικαστή πέθανε από ασφυξία, ενώ ο 73χρονος είχε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι από βαρύ αντικείμενο. Μετά από διακριτική παρακολούθηση που διήρκησε αρκετές μέρες η Αστυνομία συνέλαβε στην Θεσσαλονίκη τους δράστες του εγκλήματος, ένα 20χρονο και ένα 31χρρονο αλλοδαπό. Στο κρησφύγετο των δραστών βρέθηκαν πολλά κλοπιμαία τα οποία είχαν αφαιρέσει από το σπίτι του άτυχου ζευγαριού.



Εντύπωση  προκάλεσε στην Αστυνομία ο οπλισμός που τα δύο αλλοδαπά άτομα διέθεταν. Πιο συγκεκριμένα στο κρησφύγετο των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο (ΑΚ-47), ένα υποπολυβόλο ( TOKAREV), τρεις γεμιστήρες με 63 φυσίγγια και εκατόν τριάντα επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.
Σημειώνεται ότι, σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα εκκρεμούν ακόμη και σήμερα: Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για περιπτώσεις Διακεκριμένων Κλοπών και απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά, με την οποία διατάχθηκε η σύλληψή του για τις πράξεις της εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Εκτός από τους δύο αλλοδαπούς συνελήφθησαν δύο ομοεθνείς τους, σύνοικοι των δραστών, ηλικίας 16 και 20 ετών, για υπόθεση κλοπής και για κατοχή πέντε (5) δεμάτων χασίς, συνολικού βάρους 513,2 γραμμαρίων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου