Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η “δημοκρατία” γιορτάζει…..τρέξτε υπήκοοι……

Από το ιστολόγιο http://triepsilites.wordpress.com/

από Λακεδαίμων Αππελαίος

Είπα να μην ξαναγράψω…..τι νόημα έχει άλλωστε,όταν όσα και να γράψεις,όσα και να πεις,οι “δημοκράτες” θα προστρέξουν πάλι σαν τα καλά προβατάκια,να δώσουν στήριξη στο πιο ψεύτικο ,στο πιο ψευδεπίγραφο πολιτικό σύστημα που εφευρέθη ποτέ….

Την ώρα όμως που οι “πολίτες της δημοκρατίας” αντιστέκονται ηρωικά στις κοντινότερες παραλίες,περιμένοντας τους αυριανούς εορτασμούς για την “επανεγκαθίδρυση της δημοκρατίας” τάχα,στη Χώρα που τάχα τη γέννησε,δε μπορώ να μη γράψω δυο λόγια,μιας και νοιώθω το αίμα να μου ανεβαίνει στο κεφάλι……

Χρόνια τώρα, ακούω για τη Χώρα που γεννήθηκε η “δημοκρατία” από διάφορους γελοίους προβοκάτορες και συκοφάντες του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος,που με περίσσιο θράσος,βρίσκουν δικαιολογία για το πολιτικό τους σύστημα,συκοφαντώντας την Αθηναική Δημοκρατία.

Ξεχνούν εντέχνως όλα τα στοιχεία αυτής ,της πραγματικής “Δημοκρατίας”,για να δικαιολογήσουν την αγγλοσαξωνική κακέκτυπη εκδοχή της Republic,που οδήγησε έναν υπερήφανο Λαό του πνεύματος στη σημερινή του κατάντια…και δεν αναφέρομαι μόνο στην οικονομική του κατάσταση….

Αλήθεια,αναρωτιέμαι σκεπτόμενος το πρόσφατο παρελθόν της Ελλάδος,πότε είχαμε σε αυτή τη Χώρα “δημοκρατικό πολίτευμα”;

Η απάντηση είναι εύκολη και μου έρχεται αμέσως…..Ποτέ!……

Αλλά αναρωτιέμαι επίσης σκεπτόμενος το πολίτευμα της “Αθηναικής Δημοκρατίας”,τι σχέση έχει με όσα ακούμε τα τελευταία 200 χρόνια με αυτό……επίσης η απάντηση είναι εύκολη……ΚΑΜΙΑ!

Και τέλος,επαναφέρω στη μνήμη μου όσα γνώρισα αλλά και όσα διάβασα για τα επιτεύγματα αυτού του ιδεολογικοπολιτικού μορφώματος της Republic, και θλίβομαι όταν τελικά συμπεραίνω πως  αυτή η Χώρα μεγαλούργησε πάντα,είτε με τυραννικά,είτε με δικτατορικά,είτε με αριστοκρατικά καθεστώτα,ενώ μαρτύρησε στα χέρια των δήθεν “δημοκρατών”,οι οποίοι στο όνομα του ψευδεπίγραφου και κατασκευασμένου αυτού πολιτεύματος σκύλευσαν το κορμί της…..

Αύριο,θα μαζευτούν πάλι τα κοράκια της “δημοκρατίας” για να γιορτάσουν την επιβολή τους σε ένα Λαό που πλέον δεν έχει δύναμη ούτε να φωνάξει…..Θα τσουγκρίσουν τα ποτήρια στο όνομα της δικής τους “δημοκρατίας”,και θα προσβάλλουν γι ακόμα μια φορά τη Δημοκρατία των Ελλήνων,αποκρύπτοντας πως τα δυο συστήματα απέχουν παρασάγκας….

Θα ξεχάσουν τον Αττίλα ,σα να μην τον έφερε η “δημοκρατία” τους και θα ξορκίσουν κάθε κακό στο όνομα της,εξυμνώντας τη σαν πανάκεια σε όλα τα προβλήματα μας…..

Φυσικά κανείς δε θα πει τίποτα για όσα δημιούργησε αυτό το σύστημα της προδοσίας και της διαφθοράς,είναι μεγάλη η πίττα και χωράει πολλούς κομματικούς σχηματισμούς….

Το κονσόρτσιουμ αυτό των νεοτσομπάνηδων,δεν το ενδιαφέρει αν θα ζήσουν τα πρόβατα αλλά πόσο θα παράσχουν σε κρέας,γάλα και μαλλί μέχρι να πεθάνουν……

Γιορτάστε λοιπόν κι εσείς μαζί τους….υμνήστε το σύστημα του βιασμού σας…..ξεχάστε πως είστε Ελληνες και συνεχίστε να κάνετε τα μπανάκια σας αμέριμνοι……έρχονται εκλογές άλλωστε,κι εκεί ο “Λαός μιλάει και δίδει συγχωροχάρτια και λευκές επιταγές” στους βιαστές του μέλλοντος του….

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΗΚΟΟΙ…….σας χαρίζουμε τη “δημοκρατία” σας,σας χαρίζουμε τη republic σας….Βγείτε στις Πλατείες να γιορτάσετε κι εσείς μαζί και να φωνάξετε για τη “δημοκρατία” των ονείρων σας…..έχετε ήδη χωνέψει την αγωγή αλλά μη στεναχωριέστε,έχει κι άλλους στίχους το ποίημα……

ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…..σε αυτή τη “δημοκρατία” ασφυκτιούμε……ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ!


Λακεδαίμων Αππελαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου