Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΕΛ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ INDYMEDIA

Από το ιστολόγιο http://www.eglimatikotita.gr/2011/07/indymedia.html

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ "

Την ώρα που το κατεστημένο και τα ΜΜΕ χαϊδεύουν τους αναρχοαριστερούς και καταδικάζουν χωρίς στοιχεία εμάς, έρχονται οι ίδιοι οι επίδοξοι δολοφόνοι μας να μας επιβεβαιώσουν! Κλασικοί θρασύδειλοι απειλούν και βρίζουν μέσα από το διαδίκτυο. Αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα σχόλια και το τσατ ύστερα από την χαβούζα τους, αλλά αυτοί τα λένε κι αλλού. 
Συγκεκριμένα στο (επιδοτούμενο από το κράτος) indymedia τα λένε όλα μόνοι τους. Ομολογούν ότι μας επιτέθηκαν για να μας σκοτώσουν και (απειλούν ότι θα το ξανακάνουν), επιβεβαιώνουν ότι μείναμε εγκλωβισμένοι στην Όθωνος 10, ομολογούν ότι “κυνήγησαν” την πρώτη διμοιρία των ΜΑΤ που ήρθε να μας απεγκλωβίσει και ομολογούν ότι προσπάθησαν να σταματήσουν και την δεύτερη. Από τα κείμενα τους προκύπτει επίσης συνεργασία μεταξύ ατόμων του ανταρσύα με τους κουκουλοφόρους “αναρχικούς – αντιεξουσιαστές”. 


Τι άλλο να πούμε εμείς; Οι δημοσιογράφοι δεν τα είδαν; Έχουν βάλει μάλιστα και φωτογραφίες της επίθεσης τους, αφού δεν φοβούνται ούτε το κράτος ούτε τα ΜΜΕ. Είναι τα αγαπημένα παιδιά του συστήματος και φαίνεται!
Στο θέμα των ύβρεων και των απειλών ένα θα τους πω: Μόνο οι δειλοί (οι θρασύδειλοι πάει καλύτερα) βρίζουν και απειλούν εξ αποστάσεως. Αν μπορούσαν να κάνουν κάτι θα το έκαναν εκείνην την ώρα. Πεντακόσια άτομα ήταν και είχαν απέναντι πέντε! Τι θέλουν δηλαδή να είναι χίλιοι με έναν; Το καλύτερο είναι ότι θριαμβολογούν κιόλας, ότι δήθεν “τσακίσανε τους φασίστες”!
Για να υπάρχει νίκη πρέπει να υπάρχει επίτευξη του σκοπού ή των σκοπών. Αυτοί ήθελαν δύο πράγματα: Να μας σκοτώσουν και να μας πάρουν την Σημαία. Δεν κατάφεραν τίποτα από τα δύο.
Εμείς από την άλλη είχαμε ως σκοπό να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και τους υπαλλήλους του κτιρίου στο οποίο βρεθήκαμε και να μην μας πάρουν την Σημαία. Τα καταφέραμε και τα δύο!
Από ότι φαίνεται όμως αυτοί κερδίζουν (με την βοήθεια του συτήματος των κατεστημένων ΜΜΕ και των δημοσιογράφων) τον πόλεμο...λάσπης!
Δείτε τις δημοσιεύσεις τους όπου λένε και χοντρά ψέματα και μπερδεύουν και τα πρόσωπα. Σε έναν μόνο θα απαντήσω, σε εκείνον που λέει ότι αρνήθηκα την ιδεολογία μου στα ΜΜΕ. Δεν αρνήθηκα ούτε αρνούμε τίποτα! Αυτό που δήλωσα είναι ότι δεν ανήκω σε κόμμα (ειδικά στην χρυσή αυγή που με ρωτάνε όλοι). Είπα επίσης ότι δεν έχω κάνει επιθέσεις σε αλλοδαπούς και δεν έχω λάβει μέρος σε επεισόδια πράγμα που είναι αλήθεια. Δήλωσα στους δημοσιογράφους που με ρωτήσανε: “Είμαι Έλληνας Πατριώτης και Εθνικιστής. Είναι λόγος αυτός για να με σκοτώσουν?”
Ούτε εκείνος που δείχνουν σε μια φωτογραφία είμαι (εντωμεταξύ στην φωτογραφία οι ίδιοι έχουν βάλει άλλο όνομα!!!), ούτε εκείνος στο βίντεο της 15/6 είμαι.

ΕΔΩ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου