Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Θετικά τα πρώτα αποτελέσματα της συνάντησης των μελών του δημοπτικού Συμβουλίου της Πάτρας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο Υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως το αίτημα της Πάτρας είναι ένα αίτημα το  οποίο μπορεί να λυθεί σε χρονικό διάστημα 2 ημερών και απόρησε από το γεγονός ότι η πόλη δεν το είχε καταφέρει από την στιγμή που ήταν δέσμευση του πρώην πρωθυπουργού και συμπολίτη, όπως είπε χαρακτηριστικά,  Γιώργου Παπανδρέου.
Όμως όταν του έγινε η ερώτηση ποτέ πιστεύει ότι τελικά η δέσμευση θα υλοποιηθεί ο κ. Βενιζέλος  επεσήμανε πως πρέπει να υπάρξει κάποια επικοινωνία με το υπουργείο Ανάπτυξης  και τον ΟΛΠΑ να αποσαφηνιστούν κάποιες λεπτομέρειες.

Έδειξε όμως τη διάθεση να «τελειώσει» το ζήτημα μέσα σε λίγες ημέρες . Αυτή την ώρα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κατευθύνονται προς το Υπουργείο Ναυτιλίας όπου θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Άδωνη Γεωργιάδη.
Από την πλευρά του ο υφυπουργός ναυτιλίας Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε πως παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις που είχε κάνει (από πατρινά ΜΜΕ) και μάλιστα υπέγραψε το κείμενο του ΟΛΠΑ για την παραχώρηση του λιμανιού.

ΠΗΓΗ dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου