Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Άλλα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για το τριπλό φονικό στην Πάφο


Η 24χρονη Γιούλα Οπόροκ από τη Μολδαβία διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πάφος: Τρία πρόσωπα, τη μητέρα, τη θεία και μια υπάλληλο του 29χρονου που τελεί υπό κράτηση γα τη στυγερή δολοφονία της 24χρονη Γιούλα Οπόροκ από τη Μολδαβία που διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και της 3χρονης κόρης της, συνέλαβε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Νικολέτα Τυρίμου με βάση μαρτυρίες η Αστυνομία συνέλαβε τη μητέρα, 56 χρόνων, τη θεία, 54 χρόνων και μια 16χρονη που δούλευε ως μαθητευόμενη στο κομμωτήριο του υπόπτου.

Εναντίον των τριών διερευνούνται τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνεργασίας μετά τη διάπραξη κακουργήματος, καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ανέφερε η κ. Τυρίμου, φαίνεται ότι η 16χρονη μετά από οδηγίες της μητέρας του 29χρονου εισήλθε στο κομμωτήριο το οποίο ήταν κλειστό καθώς σε αυτό θα γινόταν έρευνες από την Αστυνομία, και πήρε από μέσα ένα σακάκι και ένα τσαντάκι που ανήκαν στον ύποπτο και παρέδωσε στην μητέρα του. Εγιναν έρευνες στις οικίες και των τριών συλληφθέντων χωρίς να ανευρεθούν τα αντικείμενα.

Σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

ΠΗΓΗ philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου