Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

"Σκότωσα τα παιδιά σου, έλα να πάρεις τα πτώματα"

Ένας 62χρονος άνδρας στη Μ. Βρετανία σκότωσε εν ψυχρώ τα δυο του παιδιά και μετά πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του για να της πει να έρθει να μαζέψει τα πτώματά τους
  
"Σκότωσα τα παιδιά σου, έλα να πάρεις τα πτώματα"! Αυτά ήταν τα λόγια του 62χρονου Jean Francis Say όταν τηλεφώνησε στην εν διαστάσει  σύζυγό του και είπε να πάει να μαζέψει τα πτώματά τους.
Το περιστατικό συνέβη στη Μεγάλη Βρετανία η οποία σοκαρισμένη παρακολουθεί τη δίκη του πατέρα δολοφόνου που όχι μόνο σκότωσε εν ψυχρώ τα δύο ανήλικα παιδιά του, αλλά πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του και της είπε να πάει να μαζέψει τα νεκρά σωματάκια τους.
Το αποτρόπαιο  έγκλημα έγινε στις 12 του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο αφρικανικής καταγωγής 62χρονος  θέλησε να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, την 44χρονη Adjoua .
Ήταν απόγευμα του Σαββάτου της 12ης Φεβρουαρίου και ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους (η 8χρονη Regina και ο 10χρονος Rolls)  βρίσκονταν στο σπίτι μαζί του, ο 62χρονος τα έπιασε και τους έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι.


 Σύμφωνα με την Daily Mail, o Jean θόλωσε επειδή πληροφορήθηκε ότι θα του έκαναν έξωση από το διαμέρισμά του, ενώ έξι μήνες πριν η γυναίκα του τον είχε διώξει από το σπίτι τους.
Ο Jean αφού σκότωσε τα δύο παιδιά τα άφησε να κείτονται νεκρά στο πάτωμα και τηλεφώνησε πρώτα στην αστυνομία και μετά στη γυναίκα του και της είπε "Σκότωσα τα παιδιά σου" μετά ξαναπήρε τις Αρχές και έκανε και ένα δεύτερο τηλεφώνημα στη γυναίκα του και της είπε "Έλα να μαζέψεις τα πτώματά τους".
Σήμερα ο Jean ομολόγησε τις πράξεις του και αναμένεται να του ανακοινωθεί η ποινή του την ερχόμενη Δευτέρα
Το ζευγάρι, τόσο από τη Δυτική Αφρική, παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 1998 στο Southwark. Όμως η σύζυγός του μετακόμισε στο Holloway του Βόρειου Λονδίνου με τα παιδιά της  πριν από έξι μήνες αφού χώρισε με τον 62χρονο.

ΠΗΓΗ news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου