Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Νέο αίνιγμα από τον Π. Καμμένο

Νέο αίνιγμα από τον Π. Καμμένο
Σειρά αμείλικτων ερωτημάτων για την κερδοσκοπία από τα ασφάλιστρα κινδύνου, τα λεγόμενα CDS, μέσω του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θέτει ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Πάνος Καμμένος.
Με σημερινή του ανάρτηση στο Facebook υπογραμμίζει: "Ψάχνετε επί ένα χρόνο να βρείτε απάντηση για να έρθετε στη Βουλή να μας πείτε ποιός βούτηξε τα 26 δισ. $ από τα CDS που πούλησε το ΤΤ τον Δεκέμβριο του 2009 με άδεια Παπακωνσταντίνου Παπανδρέου. Το ίδιο περιμένει και ο εισαγγελέας Κορέας από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Έχετε καταργήσει το Σύνταγμα και βιάζεστε να νομιμοποιήσετε με τούς συνεργούς σας την εξαθλίωση της Χώρας και των Ελλήνων με την προδοτική δανειακή σύμβαση, την επίσημη χρεoκοπία και την είσπραξη των στοιχημάτων που έβαλαν οι φίλοι σας".
Ο κ. Καμμένος προειδοποιεί: "Σε όποιο φορολογικό παράδεισο και να πάτε θα σας βρούμε ".
Τονίζει ακόμη ότι δεν αναγνωρίζουμε το χρέος "ούτε τις εγγυήσεις, είστε εκτός συνταγματικής νομιμότητας".

Ως υστερόγραφο, ο κ. Καμμένος παραπέμπει στο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Ινδία, με πρωταγωνιστή έναν εκπαιδευτικό ο οποίος βρήκε από λάθος ένα μυθώδες ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό, με το ερώτημα: "Από τούς πολλούς γύρους στα τροπικά λέτε να τα πήρε ο Ινδός?".
kamm-fb
ΠΗΓΗ newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου