Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δήμαρχος Πατρέων: Με συνέλαβαν αυτοί που έχουν εγκαταλείψει το σύμβολο της πόλης ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Δήμαρχος Πατρέων προέβη σε σκληρή δήλωση για τη σύλληψή του κατηγορώντας ευθέως το Υπουργείο οικονομικών:
Αντί ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, να δώσει στην Πάτρα αυτό που υποσχέθηκε ενώπιον του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, δηλαδή την άμεση παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου της πόλης, έστειλε σήμερα τον Εισαγγελέα για να μας συλλάβει.
Στον Εισαγγελέα κατέληξαν οι δεσμεύσεις ενός Πρωθυπουργού και δύο Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης, στον Εισαγγελέα κατέληξε και η δέσμευση Βενιζέλου ότι η παραχώρηση μπορεί να γίνει μέσα σε μια ημέρα.

Τριάντα ολόκληρες ημέρες μετά τις πανηγυρικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου, οι Πατρινοί γίνονται μάρτυρες της σύλληψης του δημάρχου, ενός αντιδημάρχου και ενός υπαλλήλου, που αν και υλοποίησαν μια ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, αντιμετωπίζονται με τη λογική του κοινού ποινικού δικαίου, κατόπιν εντολής υπηρεσιών που έχουν πολιτικό τους προϊστάμενο τον κ. Βενιζέλο.
Έφτασαν στο σημείο να συλλάβουν το δήμαρχο, τον αντιδήμαρχο και τον υπάλληλο για πρόκληση φθοράς σε δημόσια περιουσία, επειδή βγάλαμε τα κάγκελα που κρατούν σιδηρόφραχτη την παραλία των Πατρινών.
Μας συνέλαβαν για φθορά δημόσιας περιουσίας αυτοί που έχουν οδηγήσει σε πλήρη εγκατάλειψη την περιοχή του Φάρου, και την έχουν μετατρέψει σε σκουπιδότοπο.
Για μας αυτό είναι φθορά δημόσιας περιουσίας και όχι τα κάγκελα.
Την ίδια ώρα, η πολιτική βούληση της κυβέρνησης και του Αντιπρόεδρου που υποτίθεται ότι θα παραχωρούσε σε μια ημέρα το θαλάσσιο μέτωπο, εκφράζεται και με δύο ακόμη ιδιαίτερα προκλητικές κινήσεις που έχουν το δικό τους μήνυμα.


ΠΗΓΗ dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου