Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και πρώην ΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτης...ξαναχτυπά!



Ο κ.Πάνος Μπεγλίτης “ξαναχτύπησε”!Μπορεί να επέστρεψε στη θέση εκπροσώπου Τύπου,αυτή τη φορά στο ΠΑΣΟΚ,το ΥΕΘΑ όμως φαίνεται να αποτελεί το μεγάλο του καημό. Ίσως επειδή δεν πρόλαβε να το χαρεί.

Ο κ.Μπεγλίτης επιτέλους είπε καθαρά και ξάστερα ότι η αλλαγή της ηγεσίας των ΕΔ δεν είχε να κάνει με κανένα σενάριο εκτροπής. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Υποστήριξε ότι οι κρίσεις έγιναν κανονικά όπως είχε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να κάνει ,όπως είπε και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε το ίδιο σκεπτικό με τις κρίσεις Μεϊμαράκη το 2009,όταν οι κρίσεις έγιναν ένα μήνα πριν από τις εκλογές. Βέβαια του διαφεύγει ότι τώρα οι κρίσεις έγιναν μερικά 24ωρα πριν από τη βέβαιη πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου!Για τους δημοσιογράφους

Ο πρώην ΥΕΘΑ επανήλθε,σε συνέντευξή του στο Ράδιο 9 και στα όσα είχε πει για τους στρατιωτικούς συντάκτες. Πιο προσεκτικός είπε ότι δεν αναφερόταν στο σύνολο των δημοσιογράφων αλλά επανέλαβε ότι “υπήρξαν και φωνές δημοσιογραφικές,θα τις έλεγα επαγγελματικές φωνές άλλου είδους”.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ,ο κ.Μπεγλίτης κάνει λόγο για εξυπηρέτηση συμεφερόντων από κάποιους που φέρουν την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Η αντιμετώπιση του θέματος όμως με τη λογική ότι “εγώ εδώ είμαι για να αποδείξω αυτά που λέω”,δεν είναι η ενδεδειγμένη για έναν πολιτικό που διετέλεσε ΥΕΘΑ. Ο κ.Μπεγλίτης εφόσον άνοιξε το ζήτημα,πρέπει να το τελειώσει,δίνοντας στις αρμόδιες αρχές ότι στοιχεία έχει. Θα το πράξει ή θα εξακολουθήσει την γνωστή λογική της δημιουργίας εντυπώσεων.Της λογικής “ξέρω αλλά δεν σας λέω”.

ΠΗΓΗ onalert.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου