Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ο Ι.Κούβελος «έβγαλε» το 1 εκατ. ευρώ(Βίντεο)

Συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν εκείνος που έβγαλε εκτός Ελλάδος τον Μάρτιο του 2011 το 1 εκατ. ευρώ.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός πήγε στη Βουλή και χαρακτήρισε «φιάσκο» και «φαρσοκωμωδία» τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες. Όπως εξήγησε η Ντόρα Μπακογιάννη ο σύζυγος της ρευστοποίησε μετοχές που είχε στην Αμερική για την αγορά ενός πλοίου και έκανε λόγο για «επιχειρηματική δραστηριότητα».
Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε με τον κ. Νικολούδη, είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και τόνισε πως οι δηλώσεις πόθεν έσχες τόσο της ιδίας όσο και του συζύγου της είναι κατατεθειμένες στη Βουλή. Υποστήριξε επίσης, ότι δεν αποκλείεται η όλη υπόθεση μπορεί να κρύβει σκοπιμότητες με στόχο να πλήξουν την ίδια και το κόμμα της καθώς η Δημοκρατική Συμμαχία έφερε στην επιφάνεια το θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων.

Να κληθεί ξανά να καταθέσει στη Βουλή ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος κ. Παναγιώτης Νικολούδης και να πει ποιος του κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της έβγαλε χρήματα στο εξωτερικό, ζήτησε μιλώντας λίγο αργότερα στην Ολομέλεια της Βουλής η κα. Μπακογιάννη.

«Πώς είναι δυνατόν να ακούμε μία εβδομάδα ότι πρόκειται για βουλευτή και να μαθαίνουμε ότι πρόκειται τελικά για μία επιχειρηματική δραστηριότητα; Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι γίνεται λόγος για μία νόμιμη δραστηριότητα του συζύγου μου όλες αυτές τις ημέρες. Κατά την άποψη μου είναι ηθικό να επενδύει κάποιος στην ελληνική ναυτιλία και είναι ηθικό να παντρευτεί κάποιος έναν επιχειρηματία χωρίς αυτό να έχει σχέση με την πολιτική του ύπαρξη», είπε χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη και συνέχισε : «Έχω δηλώσει κάθε ευρώ και δεν αφήνω κανέναν να σπιλώνει την σταδιοδρομία μου. Δεν δέχομαι να γίνομαι στόχος οποιουδήποτε παιχνιδιού ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα των οποίων έθιξα τα κομματικά ταμεία».

Παράλληλα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάλεσε τόσο την κυβέρνηση όσο και τα κόμματα να τοποθετηθούν πάνω στο θέμα.

ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου