Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Δεν παίζεται ο ανθρωπος Πάγκαλος: Αργόμισθοι και... φοροφυγάδες οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ(Βίντεο)

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέματα. 

Έκανε παράλληλα λόγο για «Άγιο Βασίλη, καλή μάγισσα και άλλα παραμύθια, τα οποία μαθαίνουν τα μικρά παιδιά όταν είναι στο νηπιαγωγείο».

Επιπλέον, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βιάζεται για τις εκλογές, γιατί φοβάται μην αλλάξει το ρεύμα, μην αποκαλυφθεί». Εκτίμησε πάντως ότι ο κόσμος ανακαλύπτει «την αυθαιρεσία των συλλογισμών του και την αλαζονεία των χειρισμών του».


Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε σε πραγματικό παραλήρημα, λέγοντας ότιι οι ψηφοφόροι του αργόμισθοι και φοροφυγάδες, ενώ είπε ότι αν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει τόσο υπερόπτες με ποσοστό 16%, όταν φθάσουν στο 25% μπορεί να αρχίσουν τις εκτελέσεις!

Όπως είπε, «είναι αυτοκτονία να διώχνεις τον Βενιζέλο, από τη στιγμή που "οι Μπολσεβίκοι ενισχύουν τον Κεμάλ"». «Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας -τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα- πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, χαρακτήρισε καταστροφική την απόφαση των δεύτερων εκλογών και υποστήριξε ότι το μήνυμα που έστειλε ο λαός στις κάλπες της 6ης Μαΐου δεν ήταν «συνεργαστείτε».



«Το αποτελεσμα υποδεικνύει ότι ο μέσος Ελληνας πολίτης επιθυμεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπως ήταν και να μη θυσιάσει τίποτα περαιτέρω» συνέχισε.

Από την κριτική του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, καθώς σημείωσε ότι ο Φώτης Κουβέλης εμφανίστηκε και είπε «εγώ ό,τι πει ο Τσίπρας, θα κάνω». «Κάθεται αμόλυντος και ατσαλάκωτος [...] τα ψηφαλάκια μας νοιάζουν, θέατρο παίζουμε» κατέληξε.

ΠΗΓΗ protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου