Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Το «ξεκόβει» για συνεργασία με τη ΝΔ Κόμμα «4 σε 1» με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ και Δράση θέλει ο Μάνος!

Πρόταση για τη συνένωση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση- σε ενιαίο κόμμα, κάτω από μία «αξιόπιστη νέα ηγεσία», έκανε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Στέφανος Μάνος προκειμένου, όπως είπε, να ξεπεραστεί η σημερινή κατάσταση.

«Είχαμε ξεκινήσει μία συζήτηση με την κυρία Μπακογιάννη -η οποία είχε αρχίσει και προ των εκλογών- και όλα έδειχναν ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν υπήρξε ανακοίνωση. Τώρα διαβάζω στις εφημερίδες ότι υπάρχει μία παράλληλη ενδεχομένως συζήτηση με τη ΝΔ, αλλά και εκεί δεν φαίνεται να έχει τελειώσει οτιδήποτε» υποστήριξε ο κ. Μάνος, μιλώντας στον Real FM.
Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση, αλλά όχι τι ακριβώς συζητείται, συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Δράσης και παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία απολύτως κρούση από τη ΝΔ και ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη ΝΔ.

Με φόντο τις πληροφορίες που τον φέρουν να συμπεριλαμβάνεται σε εκλογιμη θέση, εφόσον υπάρξει συμφωνία πακέτο του Αντώνη Σαμαρά με την Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Μάνος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας της Δράσης με τη ΝΔ.

"Δεν το σκέφτομαι ακόμη κι αν μου κάνει πρόταση ο κ. Σαμαράς γιατί αυτό δεν αποτελεί λύση". Ενώ τόνισε πως... "πρέπει να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα που θα μας οδηγήσει σε λύση" και υποστήριξε ότι είναι πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές...

«Το μόνο που μπορεί να γίνει για να ξεπεραστεί η σημερινή κατάσταση» τόνισε, «είναι να ενωθούν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση- κάτω από μία αξιόπιστη νέα ηγεσία, δηλαδή όλα τα τέσσερα κόμματα που χωρίς επιφύλαξη λένε ότι "θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη με οποιοδήποτε κόστος"».
Μάλιστα, ο κ. Μάνος μίλησε για εκλογική συμμαχία σε ένα ενιαίο κόμμα, με νέα ηγεσία.

ΠΗΓΗ protothema.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου