Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;

Όσοι νομίζουν ότι το πρόβλημά μας είναι μόνον το Μνημόνιο, προφανώς δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στη χώρα μας και στη Θράκη


Πώς μπορούν οι πολιτικοί να πείσουν τους εχέφρονες πολίτες ότι ενδιαφέρονται για το κοινό καλό και όχι αποκλειστικά για το δικό τους συμφέρον, όταν αδιαφορούν για την παράδοση -ουσιαστικά- της Θράκης στο τουρκικό Προξενείο; 


Τα όσα γίνονται στη Θράκη...

και κατ' αυτήν την προεκλογική περίοδο, είναι ανήκουστα για χώρα η οποία θέλει να λέγεται σοβαρή!

Η ιστοσελίδα «onalert» γράφει ότι η κατάσταση είναι αφόρητη για όσους υποψηφίους έχουν επιλέξει να μην παίξουν το τουρκικό παιχνίδι. 


Και αυτό το επιβεβαιώνουμε, μια και ήμαστε μάρτυρες πολλών περιστατικών πιέσεων και εκβιασμών εκ μέρους τουρκοφρόνων προς όσους δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν.


Αναφερθήκαμε όμως στην παραπάνω ιστοσελίδα, διότι με τις προσβάσεις που έχει σε στρατιωτικούς κύκλους, αναφέρεται στις έντονες φήμες που κυκλοφορούν στην Ξάνθη για προβοκάτσια που ετοιμάζουν οι Τούρκοι προκειμένου να "στηρίξουν τους εκλεκτούς της τουρκικής μειονότητας", όπως επιμένουν να αποκαλούν τη μουσουλμανική μειονότητα. 


Προβοκάτσια είχε γίνει και το 2004 όταν κάποιοι έκαψαν παραμονές των εκλογών πανό "Τούρκου" υποψηφίου με αποτέλεσμα την ημέρα των εκλογών το δήθεν θύμα να πάρει ψήφους που ούτε ονειρευόταν.


Για το φαινόμενο που παρατηρείται, ότι υποψήφιοι βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων, και ειδικά των δύο μεγάλων, να κάνουν "τεμενάδες" και να υποβάλουν τα σέβη τους σε ανθρώπους και οργανώσεις που έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε εκδηλώσεις, δηλώσεις και ενέργειες, που στόχο έχουν την "ανεξάρτητη Δυτική Θράκη", έκανε εκτεταμένο ρεπορτάζ η εφημερίδα της Κομοτηνής «Αντιφωνητής».


Το ότι οι δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν και Μάντατζη, βρίσκονται πάντα δίπλα στους παράνομους μουφτήδες των νομών τους, αλλά και πάντα κοντά στον Πρόξενο της Τουρκίας Μ. Σάρνιτς και τον πρόεδρο του ισλαμικού Ιδρύματος IRCICA, Χαλίτ Ερέν, δεν προξενεί πλέον εντύπωση. 


Το κόμμα τους χαίρεται που φέρνουν ψήφους. Αν βλάπτουν την Ελλάδα με την παραπληροφόρηση στα διεθνή φόρα, αυτό φαίνεται ότι είναι δευτερεύον.


Τα δύο κόμματα υπακούουν πάντα στο αίτημα του Προξενείου, να βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο περισσότεροι χριστιανοί απ' ό,τι μουσουλμάνοι. Και τούτο, για να μη διασκορπίζονται οι ψήφοι μεταξύ των μουσουλμάνων και χαθεί ευκαιρία να εκλεγεί τουρκόφρονας βουλευτής. 


Όποιος ενδιαφέρεται, ας μελετήσει τα αποτελέσματα όλων των προηγούμενων εκλογών. Σε κάθε συνδυασμό, όλες σχεδόν τις μουσουλμανικές ψήφους συγκεντρώνει πάντα ένας υποψήφιος, ενώ ο δεύτερος μάλλον είναι διακοσμητικός.


Αλλά και η ελληνική πολιτεία δέχεται -μέσω της δικαιοσύνης- παράνομες υποψηφιότητες (δεν μιλάμε για την ποιότητα και ηθική, αλλά και για τυπικά προσόντα). Όλοι δε οι τουρκόφρονες υποψήφιοι δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα. 


Φωτογραφίζονται έχοντας πίσω τους την παράνομη σημαία της «Αυτόνομης Θράκης» (και την τουρκική φυσικά), συμβούλους και υπουργούς του Ερντογάν, μέχρι σημείου μάλιστα βουλευτής της Ελλάδας να κρατά την ομπρέλα για να μη βραχεί ο Τούρκος Πρέσβης που επισκέφτηκε πρόσφατα την Θράκη.


Και κοντά στα άλλα, όχι μόνον αφήσαμε ανυπεράσπιστους τους Πομάκους στα χέρια των Τουρκοφρόνων (όπου αν δεν περάσουν από τον Αγά, δύσκολα εξυπηρετούνται (και) από τους χριστιανούς υπαλλήλους των αρμοδίων υπηρεσιών της περιοχής). 


Αλλά, με τα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας -με τους/τις γνωστές συμβούλους)- επιχειρούμε να τους τουρκοποιήσουμε, κι ας κραυγάζουν οι άνθρωποι ότι δεν θέλουν να είναι Τούρκοι.


Θα τα πληρώσουμε όλα αυτά. Όσοι νομίζουν ότι το πρόβλημά μας είναι μόνον το Μνημόνιο, προφανώς δεν έχουν χρόνο να παρακολουθήσουν τι συμβαίνει στη χώρα μας και στους άλλους τομείς, και όχι μόνο στην Θράκη φυσικά.


ΠΗΓΗ 24gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου