Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πάτρα: Τους υπόσχονται "πάγωμα", αλλά λαμβάνουν ειδοποιητήρια κατάσχεσης για τα δάνεια της Αχαϊκής

Μπορεί οι πολιτικοί αρχηγοί που επισκέπτονται την Πάτρα τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο του προεκλογικού τους αγώνα, να συναντώνται με τους τοπικούς φορείς και με τους συλλόγους δανειοληπτών και μεριδιούχων της Αχαϊκής, για να δεσμευθούν οτι θα παγώσει η διαδικασία της τακτοποίησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών, ωστόσο στην πράξη αυτό μάλλον αναιρείται.
Πατρινοί επιχειρηματίες φαίνεται οτι εξακολουθούν να λαμβάνουν ειδοποιητήρια με τα οποία καλούνται εντός δέκα ημερών να τακτοποιήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. Χαρακτηριστική είναι η παρέμβαση που έκανε αναγνώστης του thebest.gr, ο οποίος επισημαίνει το γεγονός:
"Από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν περάσει πολλοί πολιτικοί αρχηγοί από την Πάτρα και όλοι δεσμεύτηκαν ότι θα παγώσουν τα κλεισίματα λογαριασμών των δανειοληπτών της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.
Επίσης, δεσμεύτηκαν ότι θα προωθήσουν νομοθετικές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να βοηθήσουν τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους ιδιώτες να αντεπεξέλθουν στα ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, ο κος Βενιζέλος είχε και επικοινωνία με τον κο Προβόπουλο, αποσπώντας την ίδια δέσμευση και από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Παρολ’ αυτά ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να αποστέλλονται σε δανειολήπτες της Τράπεζας επιστολές για άμεσα κλεισίματα λογαριασμών" αναφέρει στην επιστολή του.

ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου