Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Πάτρα: Του είπε να χωρίσουν και τον έπιασε αμόκ - Πήρε το μαχαίρι και τη μαχαίρωσε 64 φορές!

12.17 Ανακοίνωση για το άγριο έκλημα πάθους του 43χρονου με θύμα την 37χρονη σύντροφό του εξέδωσε η Αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το θύμα δέχθηκε από το δράστη συνολικά 64 μαχαιριές. Ο 43χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας έχει ως εξής: "Συνελήφθη χθες (22-6-2012) το πρωί, στη Πάτρα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 43 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση 37χρονη αλλοδαπής, υπηκόου Σερβίας, με την οποία συζούσε.


Ειδικότερα, χθες το πρωί, σε ψησταριά στη Πάτρα, την οποία διατηρούσαν από κοινού, ο θύτης και το θύμα, ο 43χρονος πήρε από την κουζίνα του καταστήματος ένα μαχαίρι κοπής κρεάτων, με μήκος λάμας 21 εκατοστών και για προσωπικής - οικογενειακής φύσεως διαφορές, έπληξε την 37χρονη σε όλο της σώμα, εξήντα τέσσερις συνολικά φορές.

Η παθούσα διακομίστηκε άμεσα με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου μετά από χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε κατέληξε.

Ο 43χρονος, οποίος τραυματίστηκε ελαφρά κατά το περιστατικό, εντοπίστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο τόπο του εγκλήματος και συνεληφθη. Έπειτα μεταφέρθηκε με συνοδεία αστυνομικών στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ το μαχαίρι κατασχέθηκε."

9.17: Του ανακοίνωσε την οριστική απόφασή της να χωρίσουν και εκείνον τον έπιασε αμόκ. Άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την χτυπάει μέσα στο καφενείο. Συνολικά της κατάφερε 40 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της κυρίως στον λαιμό, τον θώρακα και την κοιλιά.
Δράστης της δολοφονίας που έχει συγκλονίσει από χθες την Αγυιά της Πάτρας ο 43χρονος Α. Λ. και θύμα η 37χρονη σύντροφός του, Ν. Λ., από τη Σερβία.
Το φονικό έγινε χθες το πρωί στις 9:05 σε καφενείο στην οδό Νοταρά, το οποίο διατηρούσε ο δράστης και σε αυτό εργαζόταν το θύμα.
Πάνω από το κατάστημα ζούσε η  37χρονη μαζί με τα δυο παιδιά που είχε αποκτήσει από τη σχέση της με τον 43χρονο. Αν και δεν είχαν παντρευτεί ο 43χρονος είχε αναγνωρίσει τα παιδιά του.
Μάλιστα, τη γυναίκα φρόντιζε και τα τρία παιδιά του δράστη της ανθρωποκτονίας, τα οποία εκείνος είχε αποκτήσει από άλλο γάμο.
Το ζευγάρι διαπληκτιζόταν συνέχεια το τελευταίο διάστημα και οι καυγάδες του είχαν απασχολήσει και το Α' Αστυνομικό Τμήμα όπου είχαν γίνει καταγγελίες από την πλευρά της γυναίκας σε βάρος του δράστη.
Η γυναίκα είχε εξεταστεί την περασμένη Δεύτερα και από ιατροδικαστή και είχαν μάλιστα επιβεβαιωθεί μώλωπες στο σώμα και το κεφάλι της.
Σήμερα θα ερχόταν η μητέρα της κοπέλας από τη Σερβία για να τη βοηθήσει στην απόφαση που είχε λάβει να τον χωρίσει. Ενδεχομένως να προσπαθούσαν να βρουν σπίτι σε άλλη γειτονιά για να απομακρυνθεί η γυναίκα από τον 43χρονο.
Το θύμα χθες το πρωί φαίνεται ότι του ανακοίνωσε ότι ήταν οριστική η απόφασή της να χωρίσουν.
Ο άνδρας πήρε ένα μαχαίρι και άρχισε να την χτυπά. Σαράντα συνολικά οι μαχαιριές. Η γυναίκα μετάφέρθηκε με καθυστέρηση στο Νοσοκομείο καθώς κανείς δεν είχε ακούσει τις φωνές της, αφού το σημείο είναι πολύβουο. Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Από τις 9 το πρωί κατέληξε στις 17.40. Ο άνδρας προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με μαχαίρι τις φλέβες του αλλά δεν τα κατάφερε. Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο και είναι εκτός κινδύνου.

ΠΗΓΗ thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου