Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Επιταχύνονται οι διαδικασίες(Βίντεο)

13:30 Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκεται ο Αντ. Σαμαράς με τους Ευ. Βενιζέλο και Φ. Κουβέλη ενώ συνεχίζονται οι ζυμώσεις για τα πρόσωπα που θα αναλάβουν υπουργικές θέσεις.

12:00 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλης μιλώντας στον realfm 97,8 τόνισε ότι επειδή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να δημιουργήσουν μόνοι τους μια κυβέρνηση η οποία θα έχει διάρκεια, για το λόγο αυτό και θέλουν τη συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ. «Σαν Ιφιγένεια να θυσιαστεί για να γίνει κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.


11:50 Πηγές της Ιπποκράτους τονίζουν ως ιδιαίτερα κρίσιμο τον ρόλο των αρχηγών των κομμάτων εξηγώντας πως ακόμη κι αν ένα κόμμα δεν μετέχει στην κυβέρνηση απαιτείται να στηρίξει αυτήν την εθνική προσπάθεια.
11:36 Ο Αν. Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος της ΔΗΜ.ΑΡ, είπε μιλώντας στον realfm 97,8 ότι επιταχύνονται οι εξελίξεις για το σχηματισμό κυβέρνησης ενώ έδωσε λίγες πιθανότητες να συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση οι κύριοι Κουβέλης και Βενιζέλος.

11:20 Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γ. Μιχελάκης μιλώντας στον realfm 97.8 ήταν φειδωλός για τη διαδικασία των διαβουλεύσεων εκτίμησε ωστόσο ότι υπάρχουν συγκλίσεις.
11:01 «Είμαι αισιόδοξος από την συνάντηση με τον Φ. Κουβέλη. Έχουμε σε πολύ μεγάλο βαθμό σύγκλιση απόψεων», είπε ο Ευ. Βενιζέλος από την πλευρά του.



10:55
«Παραδοχή μας είναι ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει κυβέρνηση με συγκεκριμένο πλαίσιο πολιτικής», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μετά τη συνάντησή του με τον Ευ. Βενιζέλο στο πλαίσιο των διερευνητικών  επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Αντ Σαμαρά ο Φ. Κουβέλης είπε: «Αναμένω να έχω πολύ συγκεκριμένα τις θέσεις του σε σχέση με τα προγραμματικά ζητήματα τα οποία ανέδειξα . Επαναλαμβάνω ότι η προγραμματική συμφωνία είναι το αποφασιστικό στοιχείο για την συγκρότηση μιας κυβέρνησης με σταθερότητα και αποφασιστικότητα».



10:53
Περίπου τρία τέταρτα διήρκεσε η συνάντηση του κ Κουβέλη με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

10:05 Σε εξέλιξη η συνάντηση του Φ. Κουβέλη στο γραφείο του Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή



10:00
Σε λίγα λεπτά η συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλη, στο πλαίσιο των επαφών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

-Οι κρίσιμες ώρες για τον σχηματισμό κυβέρνησης

-Έντονες ζυμώσεις για τα πρόσωπα

-Κυβέρνηση σήμερα θέλει το ΠΑΣΟΚ – Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

-ΔΗΜΑΡ: «Θέλουμε φερέγγυα πρόσωπα»


ΠΗΓΗ real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου