Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Αναψε η φωτιά του Πολέμου!

Δυστυχώς η φωτιά του πολέμου έχει ανάψει.
Η κατάρριψη των δύο τουρκικών αεροσκαφών δεν έγινε τυχαία.

Την συριακή αεράμυνα αυτήν την στιγμή την χειρίζονται Ρώσοι, διότι η αεράμυνα αυτή πρωτίστωςπροστατεύει την ρωσική βάση της Ταρσούς στη Συρία.

Επομένως τα τουρκικά αεροσκάφοι τα έριξαν Ρώσοι!

Αυτό όμως μάλλον πρέπει να θεωρηθεί ως απάντηση των Ρώσων στην κίνηση του ΝΑΤΟ να στείλει αρμάδα( η οποία έχει και τουρκική φρεγάτα) στην Μαύρη Θάλασσα ώστε να παρακολουθήσει την κάθοδο ρωσικών πλοίων στη Μεσόγειο.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ:

1. Ποιά θα είναι η απάντηση του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας;

2. Μήπως η Κύπρος επειδή πήγε για δανεισμό στη Ρωσία και όχι στο ΔΝΤ;

3. Μήπως πρέπει να χρεοκοπήσουμε τώρα ώστε να μην μπορούμε να βοηθήσουμε τη Κύπρο; Ποιός μπορεί να ξέρει άραγε με σιγουριά.

4. Πάντως, αυτό που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, είναι οτι θα αρχίσουν συνεχόμενα γεγονότα (μικρά ή μεγάλα) που θα οδηγήσουν σταδιακά σε ένα μεγάλο μπάμ, σε μια γενική σύρραξη!

Ερώτηση: Γιατί όμως οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να ξέρουμε και προσπαθούν να μπλοκάρουν αυτές τις ειδήσεις;

Απάντηση: Διότι Γνωρίζουν!

1. Διότι υπηρετούν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός της Γής! Επομένως τους βολεύει ο πόλεμος. Αρα, θέλουν να μας βρουν απροετοίμαστους (τρόφιμα, φάρμακα) ώστε να πεθάνουν όσο γίνεται πιο πολλοί.

2. ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ (ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ)! Τους έχει τρομάξει πάρα πολύ ότι τα γεγονότα ταυτίζονται με τις προφητείες των γερόντων της Ορθοδοξίας και προσπαθούν ακόμα και οι δικοί μας ( οι Ελληνες παγκοσμιοποιητές) να γίνει ο πόλεμος χωρίς όμως να συμβεί το τελικό αποτέλεσμα που λένε οι προφητείες.

Το μόνο που έχω να πώ είναι ένα: Προετοιμαστείτε υλικά και ψυχικά!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου