Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Έστειλε τα παιδιά του για φαγητό και κρεμάστηκε

Έδιωξε τα παιδιά του από το μαγαζί με την πρόφαση του μεσημεριανού φαγητού, έμεινε μόνος του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 50χρονος φανοποιός από τη Φανερωμένη του δήμου Φαιστού που κρεμάστηκε μέσα στο μαγαζί του σήμερα το μεσημέρι , όπως αποκάλυψε το prismanews.gr, σοκάροντας την κοινωνία της Μεσαράς δεν άφησε τίποτα πίσω του που να εξηγεί το απονενοημένο βήμα του. Δεν είπε σε κανένα τίποτα, ούτε είχε δείξει σημάδια ανησυχητικά.

Τα οικονομικά του φαίνεται ότι δεν αντιμετώπιζαν κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, η επιχείρηση του πήγαινε καλά, και τα δύο μεγάλα σε ηλικία αγόρια του ήταν μια χαρά... όλα έδειχναν άψογα μέχρι σήμερα το μεσημέρι που ο 50χρονος έβαλε τη θηλιά στο λαιμό του.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μια τέτοια πράξη. Η αδερφή του βρισκόταν για ψώνια στο Ηράκλειο, η ανιψιά του στα Γιάννενα διακοπές, τα παιδιά του στο σπίτι για φαγητό. Όλα ήταν στη θέση τους. Όλα ήταν ήρεμα όταν ο 50χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Όλοι τα έχασαν στο άκουσμα της τραγικής είδησης. 
Στο σημείο που βρέθηκε νεκρός πήγε πλήθος κόσμου από την περιοχή των Μοιρών αφού κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί. Ο άνθρωπος που πήγαινε κάθε Κυριακή πρωί στην εκκλησία για να ανάψει το κερί του αποφάσισε ξαφνικά να τερματίσει τη ζωή του με τρόπο σκληρό. Σήμερα το πρωί στο σημείο βρέθηκαν και ιερείς φίλοι του αυτόχειρα. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι.

ΠΗΓΗ prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου